nézd meg mégegyszer 15w50 a super 4 a félszint a comp4 fullszint a pro 4 versenyolaj pont olyan mint a motul 5100 motul 7100 meg a 300-as asszem . különben havernek 20w50-es agip-ot hoztam a r1100rs-be és tetszik neki
Annyiban pontosítok, hogy márkaszervízben drága a Castrol! Ha az előbb linkelt gödöllői oldalon nézed, máris baráti, ettől függetlenül tavasszal beújítok, hacsak nem kapok negatív referernciát arról is
Nekem is 15W-50 van a legutolsó olajcsere óta, csak ez Motul. Viszont kérdés, hogy a márka, vagy a viszkozitásváltás miatt, de azt veszem észre, hogy habzik
Volt aki már azt mondta, hogy cseréljem le azonnal, de mivel a user manual-ban benne van, egy ciklus alatt nem gondolom, hogy árthat. Tartósan nem marad, az tuti.
Egy tesztben azt olvastam, hogy a Repsol Sintetico 10W-40 egész jófajta. Nálam lehet ez lesz a következő, mert a gyárilag ajánlott Castrolt drágállottam
Fura kopogás lett több gépnél is párszáz km után.....nem mindnél, de pl. nekem is a békánál pedig csak 24000 volt akkor benne......hamar lecseréltem másra ami segített is, de nem múlt el teljesen.
Hany eves is vagy ? 30korul biztos, es meg mindig ezen lovagolsz hogy neked nagyobb a labad ? Kit erdekel ugy oszinten ? Aztan meg beprobalkozol hatha tudok kulfoldi munkalehetoseget hat sirok
Volt aki már azt mondta, hogy cseréljem le azonnal, de mivel a user manual-ban benne van, egy ciklus alatt nem gondolom, hogy árthat. Tartósan nem marad, az tuti.
Egy tesztben azt olvastam, hogy a Repsol Sintetico 10W-40 egész jófajta. Nálam lehet ez lesz a következő, mert a gyárilag ajánlott Castrolt drágállottam