Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szívesen hancúrozom Zolival/troll a trollal/
Amúgy tényleg jó lenne egy közös gurulás, legfeljebb Te meg Zoli bevárnátok a többieket
én vagyok a hibás ... csak continentál gumit irtam

de conti motion ..
Angyalbögyörőm!
Remélem nem a cseh 2-t nézed. Ha betudsz linkelni olyan képet Tasi hsz-éből amin 120/70/17 gumi van és rá van írva, hogy contimotion akkor photoshop-ból király vagy
Tényleg reménytelen vagy. Részemről feladtam a küzdelmet, ignore=On, azt annyi.
amugy ..igen egy gumi márkán és tipuson belül is mindig van .. vagy 3-4 féle keverék .. rá is van irva betű kodal ............

én is nézegetem a triumpokat ...saját célra .... ducatit akartam gyengéb motornak.... monstert vagy ST 4 es ... ...
ki olvadt a BIZTI ............... te alángosos evő bajnokságból .. diszkilifáltad magad ...........
Azért az agyad utolérhetné a korodat nincs semmi féle.Tasi fan club, neked lehet hulyézni szarozni a másikat, viszont nem fogod fel a másik érveit es csak a sajat hulyeseged hajtogatod
Az alapvetően gyorsan utánanézhető technikai bakikat nem szeretem. "

én elnézem neked ! ................ Triumph

ilyen nagy labdát ne dobj !
Maxxy, ennek semmi értelme. Hagyd már....
Látom összeállt a tasi fan club! Hajrá gyerekek! Biztos kaptok majd kis kedvezményt tasitól a világhíres motor szervízben! És végül...minenki köcsög akinek nincs lánc olajzója,aki Triumphot vett,aki kardányos vasat akar venni,csak ti olajzósok vagytok fasza gyerekek! Aztán el ne feledjétek az olajat betölteni a tartályocskába! Csöpögjön a trutyi rendesen ám!
Onnét hogy figyelek és mikor vette linkelt képet oszt rá volt írva.

Ezé nem kéne rögtön autómatikusan ekézni hanem esetleg hinni nekem.

Többet kéne fórumozni.
Jaj, elkepzeltem ezt a szoros, szakallas csokot.

A tardosi helyszin akar meg is felelne kb. mindenkinek, bar ha jol tudom ott csak kolbasz van. Kupecunk meozta legutobb, elegedett volt.
Dehogy bántom.
Félreértesz.
Csak kiigazítottam.Az alapvetően gyorsan utánanézhető technikai bakikat nem szeretem.
Sajnos ilyen vagyok.

Csak tényleg meglepő mikor technikát szerető motorosok nem tudják milyen gumi is van alattuk holott rá van írva.
Nem rá gondoltam hanem úgy általában.
Csak annyi ragad meg hogy michelin pilot,Conti attack,Dunlop sportmax.
Oszt mindegyik után annyi féle tipusnév nvn még mint kutyán bolha.
Nekem ha sietek 25 ha kevesbe akkor 40 :D
Na akkor még egyszer:
"35500 ft ért vettem 2 db continentál 120/70 conti gumát"
Ebből Te honnan szűröd le, hogy motion? Hacsak nem vagy telepata
Örülök, hogy kezdesz magadra találni
Az nekem öt percre van
Azokon nincs semmi mert a spray is ragad es visszafogja a motort. (Olyat ismerek aki vakumgepbe teszi a zsirral bekent lancot) na meg a versenysportban minden számit csak a tartossag nem
Mecsek piheno, hamburgerező
Levi! Szerintem a motor versenyeken a verseny vasakon is biztos olajzó van!
ne bántsad már a kedvenc ösz szakálú motoros cimbit .....
békeség van ............

inkább szervezünk egy nagy motoros..... triumph os , bmw . banditos , gigxeres gurulásos lángos evő versenyt
hát igen ............... ugy egy éve is ugyan így robant a bomba..... emlékezetek !

akor is le lett fikázva nagyon csunyán ... valaki ....

aztán ha vissza löt , vagy szolt valamit ..... Ő volt a szemét ............

igaz akkor csak egy embert nézet ki magának ................

azota ambiciot szerzet ...és tapasztalatott . mára az összes lánc olajozo egy FASZ
Ájj nem megy ez neked.............mondjuk betudom az élemedett korodnak.

Na szóval maradjunk a technika terén.

Tehát a visszahívás konkrétan 120/70-es Continental ContiSportattack,ContiSportAttack 2,ContiAttack SM,ContiRaceAttack.
Tasié ContiMotion.

Motrguminál nem elég azt ismerni hogy continental meg valami attack.
Felesleges volt a visszahívást említeni.
Amúgy ha csak az számít szerzek valami contit és elintézed hogy kapjak egy új raceattackot?
így van elöte vettem 190 /50 is 3 db vissza is vittem ... vertem a nyálam .......... a maláziában gyártott gumival vannak problémák ...........

nekem most ki cserélkték a 3 db maláriás 190/50 gumámat made in gemenire ..... beszélgetem velük .......... mindenki mondja szar ez a guma ..........ELISMEREM......... most német gyártásu 2014 36 heti gumim van 3 db ............84 000 ért és vetem hozzá 2014 37 heti német gyártásu gumit 35 500 ert ........... ezzel már nincs gyártási hiba ............. meg látjuk haver ....

egyszer élünk ilyen gumám még nem volt ..HA lekopik... le kopik .......... .........

viszont mindenkinek

brenta fék betét .... elég jó azt tudja simán mint az Ap és jó áron van
Ha ez az én posztomra válasz, akkor annyit tudok mondani, hogy fogalmam sincs, én nem azt írtam hogy leszarnak-e vagy sem, vagy joggal-e vagy sem, csak felmerült bennem a kérdés a kijelentésed után. Semmi többet nem kell emögé látni :)
Egyébként - ez már személyes megjegyzés - a stílusod eléggé ordenáré, Tasi már elég régen nyugodtan posztol, de belőled mindig kijön ez a gusztustalan stílus. Szerintem ezen változtatni kellene. Amióta Tasi normálisan kommunkál, mindenki figyelembe veszi a véleményét. Lehet, hogy veled is ez történne. Talán adj neki egy esélyt.