láncsprayban ez a legtutibb
nálunk nem ismert és nemigen forgalmazzák
pesterzsébeten(helsinki út kb a teniszpályával szemben) vettem régebben
momo motorosbolt ha jól emlékszem a nevére
mostanában inkább csak tömítés célra használom pl légszűrőbox
sajna már alig van benne....
A kek az az altalanos olaja a scottoilernek.
Elso menet azzal tortent.
Es jobban szorta mint most.
A piros a melegebb eghajlatra tervezett olajuk.
Azt nem probaltam.
Egy srac az sv topikbol nalam elorebb jart o a stihl-ajanlotta hogy az neki nem szorta.
Es volt itthon par liter.igy kiprobaltam.
De ahogy latom ferivagyok kolleganak az elso lanckerekhez csopog valszeg nekem is oda kell tenni igy ami levalik nem a gumin kot ki.
Fújni a legjobb a láncot.... Én esőben is fújtam de hiába 300 km-en ötször álltam meg fújni a láncot... Ezt untam meg mert én nem vagyok papirkutya hogy ha esik akkor nem motorozom.
Nem,nem írtad...........csak értem a célzást.
Viszont te nem a finom iróniát és célzást.
Elnézésedet kérem.
A világ legjobb dolga 200 ml olajat 10000 km-enként cserélni a világ legjobb motorjában.
Hajrá olajzósok! Csöpög rendesen? Azért látom,hogy pár képen jó dzsuvásak a hátsó kerekek-gumik,stb-k!
Akkor sem csöpögtetném ha ingyen vóóóóóna! Mint írtam 50 felett vagyok a gyári láncommal! És patyolat tiszta a gumim,a felnim,stb,stb!
Nem fogok azon rinyálni menet közben,hogy taknyos-é a gumi oldala,vagy csöpög-é a trutyi!
Örömmel jelzem,hogy minden gumi elkelt! És én is magamévá tettem 40 pénzért egy garnitúra PR2ct-t! Mert el tudtam adni az összes többit kaptam kis kedvezményt! Szóval a garázsban várja a bevetést a gyönyörű szép új gumi!
Dehogy fogy el!Betöltés,leeresztés 200 Ml
Tényleg a te nagyon megbízható Angol telivéreddel elmersz indulni 30Km-nél messzebbre?
Most már tudom miért tettél a vasra jófajta acél csomagtartót
Nöm...........a gumira vagyok kényes.............lehet velem van a baj hogy ki nem állhatom ha egy pötty olaj van rajta.
A felni nem érdekel az lehet koszos,retkes mit bánomén fekete szal
nálunk nem ismert és nemigen forgalmazzák
pesterzsébeten(helsinki út kb a teniszpályával szemben) vettem régebben
momo motorosbolt ha jól emlékszem a nevére
mostanában inkább csak tömítés célra használom pl légszűrőbox
sajna már alig van benne....