Nem is kísérleteztem a javításával, mert csillag alakban be is repedt. Azt meg hiába tapaszolják meg, csak az időt tolja ki amíg szétszalad. A rezgés meg a kaszni csavarodása idővel amúgy is elvégzi a dolgát.
nekem volt egy pötty ami el is volt repedve
a muki mókolt tornázott vagy 2 órát elkért 5 ezret és elrepedt
pedig megfurkálta tapasztgatott mittudomén mit csinált
12 meg az új szélvédő 3000a ragacs 1000a tükör alá a ragacs 3000a munkadíj
Szerintem ha azonnal elmentél volna egy szélvédőjavítóhoz (nálunk a teszkótól kezdve minden bev.közp nál van sátruk és x időnként kiállnak) akkor töredékáron meg lett volna.
azért a 2000ft-os matricáért kár rizikózni
ha a yard kötekedni akar simán lehúz 20pénz helyszínire a sérült matrica miatt(fel is jelenthet, akár be is vonhatja a forgalmit)
okmányiroda meg ad ki igazolást hogy legyártás alatt van a matrica aztán avval lehet mászkálni amíg nem jön meg
Igen. Tavaly vettem a kocsit használtan, már ezzel a kavicsbombával. Kis kráter volt, kb 1 cm átmérőben csillag alakban berepedezve. Eddig bírta, most függőlegesen szétment a repedés. Számítottam is rá, egy ötvenest le is alkudtam a vételkor, ez volt az egyik ok. Mondtam is az eladóknak, hogy ez szét fog menni, nem marad így, csak idő kérdése.
Ha nincs meg a matrica akkor forgalmicsere.
Szal ha törött a szélvédő akkoris azt a darabot kell vinni akkor csak azt cserélik.
Nekem a szélvédős leszedte és rárakta az újra.
Nekem az üveges átvarázsolta, azt mondta hogy max 2 esetleg három alkalommal lehet megtenni. Látni nem láttam de azt mondta, hogy felmelegítik és óvatosan lehúzzák.
Technikai kérdés: autó szélvédő csere előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy az EU-s rendszám matricát hogyan lehet átvarázsolni az új szélvédőre? Hallottam hogy létezik rá ügyes technika.
a muki mókolt tornázott vagy 2 órát elkért 5 ezret és elrepedt
pedig megfurkálta tapasztgatott mittudomén mit csinált
12 meg az új szélvédő 3000a ragacs 1000a tükör alá a ragacs 3000a munkadíj
ha a yard kötekedni akar simán lehúz 20pénz helyszínire a sérült matrica miatt(fel is jelenthet, akár be is vonhatja a forgalmit)
okmányiroda meg ad ki igazolást hogy legyártás alatt van a matrica aztán avval lehet mászkálni amíg nem jön meg
Bár egy 20-asé cserélték.
A másik megoldás az ha egy üvegdarabbal szaladgálnék.
Ügyes kasznis csinálta.
Szal ha törött a szélvédő akkoris azt a darabot kell vinni akkor csak azt cserélik.
Nekem a szélvédős leszedte és rárakta az újra.
Így gánymentes.
Várom jelentkezésedet!
d.aty@freemail.hu
Egyebkent 525 zvmx-rol van szo 108 szem
Nem olcso fajta lanc azert ez