macskák ellen légpuska a legjobb
de mielőtt felhördülnének az állatvédők, nem ólommal töltve hanem gumi vakdugókkal olyan mint ami az ecu csatlakozóban van
nem annyira én a saját olajával használom rendeltem egy fél litert , el szoktam felejteni utántölteni aztán levegősödik a rendszer akkor rátekerek hogy adja neki utána meg vissza olyan 6-800 km alatt kifogy a tartály ha úgy felejtem akkor hamarabb
jó az nem kell kevesebb én még kicsit többet is hagyok ha kicsi ráflöttyen a felnire letörlöm egy rongyal , úgy is törölgetnem kell mert 2 óra alatt az udvaron belepi a por a macskák motoroznak egyfeszt a ülésen stb ...
Én ezt már nem venném lejjebb a helyedben. Kimentem és lefotóztam az enyémet. Itt láthatóan több van a láncon és az O-gyűrűknél is, ennek ellenére nem szórja sehová. A távolabbi fotót direkt azért csináltam, hogy látszik, sehol nincs a gumin. Még a felnin sem. Most épp maradék sima motorolaj csepeg, fél percenkét egy csepp a görgő közepére. Minden mosáskor száraz ronggyal áttörlöm egy perc alatt, meg a lánckereket is. Egyedül a közép sztedenderem szokott vékonyan taknyos lenni, de az meg nem túlzottan érdekel.
ezt már régen le elenöriztűk a digitális szinkron beállitását tudja 1000 % os
olyanyira pontos hogy a pálcásal elö kell szinkronizálni és utána lehett nagyon finoman 100 % ra be löni
elönye hogy a pilotot is tudod vele állitani ...
én befőtes üveg ből csináltam és piros fagyálo van higitva csap vízel .................... A FIZIKA
Az enyémen sokkal több az olaj, felnin is meg peremen is, bár ott nekem nincs használva a gumi. Nyavajgunk itt sokszor, hogy mit meg hogyan ken össze, aztán mikor 130 km/h felett elkapunk egy pár bogarat az nem ken össze semmit? Ezt legalább egy zsepivel le lehet szedni a gépről :)
Szerintem ez még mindig sok olaj a láncon. Nekem 8km-ként nyom egy adagot a Mccoi, mondjuk az nem csupán egy csepp, de még ritkítani fogok rajta. Akkor jó, ha a lánc nem csillog, halvány szürkés, matt. Amíg sötétebb, addig sok. Ezt mutatja az is, hogy a felnire szórja.
Nos pár kérdés.
Most per pill pár csepp a gumioldalán és nem megy fel a peremre.De eléggé le kellett venni az olajzó cseppszámát.
Felmerült bennem pár dolog mert ez még új nekem.
Van elég olaj a láncon?
Kézzel végighúzva az ujjamon marad feketés-olajaos anyag ez lenne az olajfilm?
Tudom láma vagyok de a spray-s zsuvát ismerem mikor jó ezt nem.
Tény,hogy helyzeti előnyben vagyok,mert jelyben van,és nekem megéri ennyiért is,mert egy 10-sel olcsóbb! Mellesleg a 3 éves guminak ha jól volt tárolva akkor semmi baja,mont azt tudjuk!
A gyári gyertyákkal 25-35 ezer km-ig nem nagyon szokott gond lenni, főleg ha rendesen használják a motort.
Amúgy ez a 2006-os bandit mostanság nem oly szerencsés darab, mivel egy öszvér a 2005 -ig gyártott, és a 2007 után gyártott 1250 motorok között. Majd egy 20-25 év múlva nemesé válik, mert csak egy évig gyártották.
De ennek más a karbi, a telo, a fék, idomok, tank, és még ki tudja mi.
Amíg gond nincs vele addig ezt nem kell figyelembe venni!
de mielőtt felhördülnének az állatvédők, nem ólommal töltve hanem gumi vakdugókkal olyan mint ami az ecu csatlakozóban van