Nem érek le semmiről biztonságosan, csak ezekről!
Nem akarok kockáztatni!
Úgy akarok elindulni motorozni, hogy ne süsse az az agyamat, hogy ugyan mi lesz, ha a következő kereszteződésben, vagy pirosnál meg kell állni!
Volt ebben részem a DL-nél, többet nem akarom ezt!
Beláttam, vagy ezek, vagy végképp leszállok a motorról.
De egyenlőre úgy érzem, hogy még van kedvem hozzá egy darabig!
Köszi, de robogónak már ott volt a Piaggio MP3.
Tudom, az Integra más, de akkor úgy írom, hogy robogó alakú nem kell.
Az viszont igaz, hogy azt jobban lehet fektetni, mint a CTX-et!
Nem támogatom az ötletedet,Triumph+Bandit után mind tohonya meg béna lesz,cserében legalább nem is megy.
Próbálj ki egy Honda Integrát,az legalább jól fordul.
Na akkor, hogy pörgessem a fórumot, meg, hogy fikázhassatok, és mindenféle hülyének elmondhassatok, a következő - szerintetek majd - "foscsomókban gondolkodok.
És nem viccelek.
Úgy döntöttem, a következő lesz életem utolsó motorja.
Ha erről leszállok, többet nem ülök motorra.
A kicsivel (206cc) dolgozni járok (ha nem motorral megyek, mert néha meló után bemegyek csapatni egyet a bajor erdőbe..:-) aztán beülök egy kávéra a helyi "Ace Cafe"-ba..) A Focus-t puccoskodni vettem (ha menni kell valahová tárgyalni, hazamenni -hosszú távolságra jó - vagy ilyesmi, akkor azt használom), elég jó áron akasztottam le a szögről a Peugeot-al együtt..
bontatlan komplett puszta blokk 500 eurozsozsetta ha kell.Ha érdekel és idöben jösz érte,akkor ki is próbálhatod kb még úgy 1 hétig.
Motor ma került hozzám.Rámotoroztam ugy 50 kilométert.A tulaj akitöl vettem nagy túrabajnok.Sebességváltó,kuplung is hibátlanul müködik. 46 ezer mérföld van a motoron,nem füstöl nem zakatol.hallani kell és eldöntöd hogy milyen
Komolyan mondom, de... Ha valaki ott van és nála a lóvé, övé az elsőbbség, mert az a biztos. Az asszonynak nagyon tetszik a piros..:-D Én elméletileg jövő hét szombaton indulok haza 1 hétre, ha nem jön közbe semmi. Ha közbe jön, akkor nem tudom. Csak ezért pedig nem mennék haza külön...
Ne b@ssz fel!
Nem VÁGYOK!
MUSZÁJ!
Nem érek le semmiről biztonságosan, csak ezekről!
Nem akarok kockáztatni!
Úgy akarok elindulni motorozni, hogy ne süsse az az agyamat, hogy ugyan mi lesz, ha a következő kereszteződésben, vagy pirosnál meg kell állni!
Volt ebben részem a DL-nél, többet nem akarom ezt!
Beláttam, vagy ezek, vagy végképp leszállok a motorról.
De egyenlőre úgy érzem, hogy még van kedvem hozzá egy darabig!
Tehát....cruiserre fel!