Nem nem akarom lelombozni a kedved, 1-2 ciklus nem a világ...bár nekem az volt a békánál, alig mentem el 2-300km-t amikor elkezdett zörögni a gép, igaz utána mentem vagy 15000-et míg megvolt más olajjal és bár csendesedett, de el nem múlt többet a hang...
Semmi közöm hozzá, meg nekem ez túl fiatal, de a képeket nézve azzal a nagy dobozzal nem túl harmonikus a kinézete. Én a helyedben az első két kép helyett csinálnék újakat (hasonló perspektívából mint a negyedik kép), vagy levenném a dobozt és úgy csinálnék képeket...
Szerintem úgy jobban eladható lenne...
Ilyesmit mondtál ,,,mikor alkudoztál a most eladó motorodra ,, nem tudom ............ nem le szolás vagy kötekedés ,,, csak ugy látom te magad sem tudod még,, mi a stilusodhoz ilő motor ,,, BOCS Ez, hogy nem ér le a lábod ? indok egy motornak az eladásra ... 30 -40 ezerből ből 5- 6 akár 8 cm rel is lejebb kerűlhet az üleped ... Nem ?
hát te tudod .. ha már meg szerezted ezt a gépet érdemesebb lenne jobban ki tartani mellette ......................,,?
Ha megnézed, miket próbáltam már, láthatod, hogy van némi tapasztalatom mindenféle motorral.
Úgy érzem, ez lesz életem utolsó motorja, amit megveszek a Triumph után.
Ha már azt sem bírom, akkor leállok végképp, marad az autó.
És úgy van, ahogy írtad.
Közel 2x olyan idősen te is másképp látod majd a dolgokat.
ráadásul 63 -as vagyok papir szerint ,,,, de a motoron 20 éves
Ezt hogy érted, hogy túl fiatal?
Szerintem úgy jobban eladható lenne...
A stílusomhoz tudnám mi illik, de az mind magas, így maradnak a kompromisszumos megoldások.
Nem merem tovább bevállalni.
De ha tetszik, vedd meg!
hát te tudod .. ha már meg szerezted ezt a gépet érdemesebb lenne jobban ki tartani mellette ......................,,?
Úgy érzem, ez lesz életem utolsó motorja, amit megveszek a Triumph után.
Ha már azt sem bírom, akkor leállok végképp, marad az autó.
És úgy van, ahogy írtad.
Közel 2x olyan idősen te is másképp látod majd a dolgokat.
De inkább egy kis kényelmetlenség, mint a veszélyeztetés.