Nem az emberekkel van a fő gond, hanem a jövedelmekkel. Bárki leszarná az otthoni mókolást, ha meg tudná fizetni a szakértő szerelőt. De nem tudja. És ez nem a szerelő és nem is az ügyfél problémája. Hanem az országé. Ez egy ilyen hely sajnos.
mindenkinek 40 -50 ezer kilométeres egy gazdás turázásra használt törésmentes és kőltség mentes motor kéne .. egy mod van rá Honda vagy Suzuki kb a piaci ár allat 20- 30 % al
egyre szegényedik a magyar motoros ..... fáj de így van sora mennek tönkre az alkatrész kereskedők vagy vegetálnak, a szakszervizek üresen állnak .... a szerelö társoság felére csökentve .
az uj motor eladások mély ponton
mindenki csereberél .. beszámitat .... otthon patkolja O tudással szakácsként vagy hentesként ..és tele a topikok segitsetek .. segitsetek ez hogy kell ,, meg azt hogy kell ... valojában nincs karban tartás ,, csak romá mokolt verdákat kell mindig defibrilálni . Az alkatrész nevetséges mindent el adnak gyárinak mert be van bujtatva egy hologramos suzuki zacskoba ,, amugy meg taiwani kinai szar minden .... szomoru de ez a helyzett !
de valojában az ipar bármely szegletében ez elmondható
Egy olyan profi motorszerelő mint te, jelenleg Magyarországon nem lehet szegény!
A stílust már inkább elhiszem!
Ha felülök a vasra, én is felének érzem magam, mint amennyi vagyok!
km stb
Csak azért, mert már érdeklődtek utána.
Ha fixre mondod, megvárlak.
Én sem fogom lecserélni, te tengernyi motort tervezek átpörgetni mellette, használgatni fél-1 évig.
Holnaptól bontok egy 99-es Banditot ha esetleg valakinek szüksége lenne alkatrészekre.
Ha van idő és kedv megéri fordítani rá egy picit.
Motorolaj 1.-4.
Motorolaj 1.-5.
ezek a motorok forognak
az uj motor eladások mély ponton
mindenki csereberél .. beszámitat .... otthon patkolja O tudással szakácsként vagy hentesként ..és tele a topikok segitsetek .. segitsetek ez hogy kell ,, meg azt hogy kell ... valojában nincs karban tartás ,, csak romá mokolt verdákat kell mindig defibrilálni . Az alkatrész nevetséges mindent el adnak gyárinak mert be van bujtatva egy hologramos suzuki zacskoba ,, amugy meg taiwani kinai szar minden .... szomoru de ez a helyzett !
de valojában az ipar bármely szegletében ez elmondható
Rám uszíthatnád őket!
A stílust már inkább elhiszem!
Ha felülök a vasra, én is felének érzem magam, mint amennyi vagyok!