Halihó ! Jön valaki közületek Brno-ba? Mi péntek reggel startolun,bár ahogy nézem az időjárás előre jelzést nem lesz egy nagy rohanás,ha csak nem rakunk fel eső gumit. GO TALMA !
Félreérted, szelephézagot ellenőrizni kell a levegős banditon 12ezernél. Ha ők ezt nem tették meg, válts szervízt, mert úgy tűnik, nem nagyon értenek hozzá.
Lojzi!
2006-os a moci. 12000-nél olajcsere, gyertyacsere, kifújták a levegőszűrőt. Azóta 2-szer vittem vissza.
Elsőre szinkront csináltak, másodszor megint kicserélték a gyertyákat.
Szűrőt gyárt a meiwa, a hiflo, a champion. Sztem tök mindegy. Bármelyik motorosboltba bemész, típus alapján adnak. 1600-3000 között változik az ár, bolttól függően. Olajban teljesen jó a motul, az olajshop árai sem rosszak. (általában a castol hívők utálják a motult, de én vagyok a kivétel:)
Lojzi ! Azt honnan tudod meg,hogy egy szűrő hitvány minőségü? Amikor nem szak szervízbe cseréltettem már olajat én soha nem onnan vettem,hanem a negyed áron pl RMC.stb és semmi külömbséget nem észleltem és igazán nem is tudom ,hogy Te mire gondolsz amikor azt írod,hogy rossz egy szűrő
Egyik klubtársunknak volt ilyen kínja. Bent tartotta az izzókészletét egy zacskóban a nyereg alatt, és néha beszívta a légszűrőház szuszogója. Az 1.2-volt, de a K6, tehát az a "design", mint a tied. Hátha
Tayrol!
Ha Motul olaj és gyári szűröt adnak,akkor vidd te a cuccokat ha lényeggesen olcsóbban tudod beszerezni ezeket.Egyébként az egy nagyon jó összeálitás!Garis időn belül nem érdemes utángyártott szűrőt beszerelni,sajnos nagyonsok hitvány minőségű de olcssó szűrő van a piacon.Nem a külső számit hanem ami belül talátatik!
Attys! Mikori évjáratu a mocid és mit csináltak a 12000-es szerviz cimszóval?
Sracok, most viszem majd 1000-res szervizre a motort, s az volna a kerdesem, hogy vigyem a cuccokat (olaj+szuro), s ha igen, akkor milyent, vagy vegyem amit ok adnak (Motul) ?
Sziasztok! A 650-es Banditomon , a 12000 km- es szervíz után érdekes dolgok jelentkeztek. 2000-3500-ig nem megy egyen letesen a motor. Szinte apró rángatások jelentkeznek. Újra kicserélték a gyertyákat és szinkront is csináltak. minden gyári és mégsem az igazi. Ha van ötlet, várom. Köszi mIndenkinek. Attys
Blue ! Ne hogy kitaláld,hogy a Szlovák utak jobbak mint az Osztrákok.Nem is merek belegondolni,hogy merre motoroztál Ausztriában ahol olyan kritikán aluliak az utak. Plussz a Szlovákok ég utálnak is bennünket,mondjuk azok mindenkit,magukon kívül
Szerintem nem rossz a hangja a gyári dobbal sem.De ez (Bódis) más ,kivehető hangtompító van benne (nem szedtem ki belőle) de enélkül sem túl nagy a változás hangilag.Kellemes a hangja.
Oké,amúgy gyárilag elég punnyadt hangja van a gépnek,Bódissal tuti jó lehet.Majd én is csináltatok erre is megint,az itteni kipus is nagyon jó hangút csinál.
Hol csinálták?
2006-os a moci. 12000-nél olajcsere, gyertyacsere, kifújták a levegőszűrőt. Azóta 2-szer vittem vissza.
Elsőre szinkront csináltak, másodszor megint kicserélték a gyertyákat.
Például? Csak champion és hiflo szűrőket használok, mióta 4T motorral járok, sosem volt problémám.
Ha Motul olaj és gyári szűröt adnak,akkor vidd te a cuccokat ha lényeggesen olcsóbban tudod beszerezni ezeket.Egyébként az egy nagyon jó összeálitás!Garis időn belül nem érdemes utángyártott szűrőt beszerelni,sajnos nagyonsok hitvány minőségű de olcssó szűrő van a piacon.Nem a külső számit hanem ami belül talátatik!
Attys! Mikori évjáratu a mocid és mit csináltak a 12000-es szerviz cimszóval?