Majdnem új Sportmaxok vannak fennt,ez csak tartaléknak kell .
Láttam hogy hívtál,de akkor már itthon voltam a gumikkal .
Viszont a kis méregzsákra majd nézhetnél,egyenlőre az elejére valami olcsó,kocka mintás enduró gumit,mert ez a 17 éves ME22-vel még ország úton is kicsit agódok .
jó az a michelin pówer püré tapad mint állat kár hogy már nem gyártják .... a hátsó gumesz most kopott le kapott egy pilot power 2 ct-t mondjuk az első is elég ramaty na de azon még látszik valami minta
Nemadom !
Szeretem ha van tartalék,mert pl két hete defektes lett a hátsó,amit gombával javítattam .De ha első lett volna defektes,azt nem javítatok .
Azt meg előtte két héttel vettem szintén 2500-ért,Dunlop Sportmax-ot még szinte szőrösen .Ráadásul a cigány még a helyembe is hozta .Vagyis a falu közepébe,mert az utcánkba nem akarom hogy mászkáljanak .
Gondolom 6000-nél már nincs vibráció,meg az erejével is elégedett vagy ?Az enyém,bár más kategória,ott már megy mint a barom .Feljebb meg már vaddisznó !
Azóta már tudom milyen gumi,mert ketten is át akarták venni tőlem . Sőt,most már a Daty is !
Az XS-re komplett dobokat hajlítottam saját kezüleg .Abszorbereket is csináltam a végükbe .Vettem vaslemezt,perforált lemezt,csöveim voltak,aztán elszórakoztam velük .
Próbáltam küldeni neked képeket a motorról arra a mail címre amit a Zöldi megadott,de sehogy se tudtam őket elküldeni .
Most megpróbálok legalább egyet ide feltenni,de ilyenkor este nem mindig sikerül,akkor majd holnap nappal .
Most vettem pont akciós. Nagyon jó, zselé állagú a függőleges dolgokon is megtapad, majd sima slaggal lejönnek a dögök. http://www.homasita.hu/product...
Ha 2010-esek, és 6.500 Ft volt a kettő, nem mindegy, hogy milyen típusú?
Megveszem tőled 10.000ért a kettőt, akáhogy is híjják!
A 8 és 7 évestől csak jobb lehet!:-)
Ja, már mehetek 6.000-es fordulaton, ott 160-at megy.
A barátom éveken keresztül használta ezt a 2003-as R1 Yamahára, és föleg pályázott vele...most is annak utódát rakatta fel...
Mit csinosítottál az Xs kipuján? Látom a végén a lezárást!
Most vettem egy komplett eredeti műszerfalat, meg kompl. első fékrendszert (3. szett), csak lesz belőle már nekem is valami...de a kipu az kemény dió...
Ejj,de szeretnék én is néha meló után így kikapcsolódni !
A múltkor csak azért hívtalak,mert a bolhán találtam egy pár 2ct-t,és mivel ezt a tipust nem ismertem még,meg akartam kérdezni hogy szerinted milyen,érdemes-e megvenni .Megvettem a kettőt 6500 ft-ért .2010-esek és így néznek ki .
Kivulrol nezve eppen eleg is volt ennek a .... (szaktopikban vendegsegben tisttelettudoan viselkedunk) a motornak ez a tempo.
A kettest mindenkepp probald ki! Pont a celegyenes elotti szakasz eleg lassu resz, es igy lehet h mire osszekapja magat mar veszed is el a gazt. Ha a sikan utani fektavon visszarakod kettobe akkor jobban tudsz gyorsitani a celrarabol.
Nekem is igy hebegett le a vegen 3ban. ;)
Kéne valami ütős bogároldó, mert amik a kutakon vannak szarok. A múltkor a mosóba fickó lefújta az autót, amin hónapja rászáradt bogarak tömkeleg volt és simán lefolytak a cucctól, még dörzsölni is kellett. Na olyasmi kéne. Ötlet?
A Sportmaxxon rendesen látszik a különbség a széle és a közepe közt .