Nem szántam sértésnek, de tényleg olyan a mintája mintha a tervező ... nem tudta volna, hogy hogyan legyen rajta két szín ezért találomra húzott vonalakat...
A színek meg tetszenek, mert nekem is ilyen jubileumi 1983-as szineim vannak.
Ja és az enyémet leszólták már, hogy milyen rút. De nekem tetszik és ez a lényeg...
Sajnálom hogy megsértettem a szépérzékedet a fotóval. Többet nem teszem ígérem..... Különben is elrettentő példának tettem fel! Nekem tetszik, tudom ízlésficamos vagyok biztos azért. Hányásnak meg kifejezetten szép. Olyan szépre mint a tied meg sem próbáltam megcsinálni....
A következő eladásra kerülő kiegészítő a tankbőr.
Tudom, hogy rajta van a nevem, de sajnos a hímzést kibontani nem lehet, mert ott lyukacsos maradna a bőr, de megegyezés kérdése az eltüntetés pl egy fehér/fekete ovális bőr rávarrásával.
Vagy megcsinálja sk. az új tulaj, vagy már úgy küldöm.
Egyébként hibátlan.
Új ára ebben a szín összeállításban 22.000 Ft volt, és 10.000-ért kínálom így ahogy van.
Mivel most már biztos, hogy megváltam a Bandittól, és az is, hogy még 1x nem veszek olyat, felteszek pár megmaradt kiegészítőt, hátha érdekel valakit.
(No nem azért nem veszek, mert rossz volt, hisz mint már írtam, életem eddigi legjobb motorja volt!
Hanem azért, mert ilyen már volt. )
Bízok benne egyébként, hogy a Piroska méltó utódja lesz.
Szóval itt egy gyári Suzuki bukócső.
A bukócsővel a vasam 1x dőlt el álló helyben, a sérülés látható is, nem is próbáltam lefesteni, eltüntetni.
Daty!Most kerültem csak számítógép elé, a gépsas király a szín is tökéletes, nekem fekete a Banditom de ez pirosan szebb.Sok balesetmentes kilométert kívánok!
A képen látható sárvédőhosszabbítóm már a londoni spanomnál pihen.
És így a kép alapján nyugalommal tölt el, hogy nem fogom elokádni magam akárhányszor ránézek :D
Nem szántam sértésnek, de tényleg olyan a mintája mintha a tervező ... nem tudta volna, hogy hogyan legyen rajta két szín ezért találomra húzott vonalakat...
A színek meg tetszenek, mert nekem is ilyen jubileumi 1983-as szineim vannak.
Ja és az enyémet leszólták már, hogy milyen rút. De nekem tetszik és ez a lényeg...