Élöben soha nincs vita ....... legolább is az elmult jó pár év ezt mutatja .. ott nincs száj karate ... fel ülünk a vasra az gyí ... és mikor meg van szégyenitve a másik nincs mitt magyarázni , hogy most szelepet kellet volna állitanom ... meg már szar a gumim..... le vagy tolva meg vagy elözve ...... se a motorod se te nem vagy sehol ..... nálunk ez a szokás itt a bandit forumon sokan el tudják mondani hogy az elmult pár évben hány motoral versenyeztem szines papirba ,, és igen amikor vesztes lettem be fogtam a pofám és fizetem ,,megálázva el sunyogtam .... élöben ezzért nincs vita ... néha látok olyan uj motorokat olyan szar állapotban hogy leg sziveseben el veném a gazdájátol ... nem mindenki figyel anyira oda a gépére mint hornet , maxxim , daty csabu ,, stb stb
Na az ilyen lepusztult verdával meg jelenők sem tudnak menözni
hiába megy a száj karate .... mint mondtam a motor szerelem ,
hobi és dicsőség
Amúgy ez nem Suzuki fórum,hanem Bandit fórum...,nem is értem,hogy megcsinál valaki-valakik egy nem Bandit motort és ide felteszi,hogy hűde fasza lett meg stb és sokadszor....miért nem teszi ezt fel a szerelő topikba vagy máshova,de nem ide,mert ez nem idevaló....és sem dicsekszem azzal,hogy pl egy Kawán vagy egy Mustángon mit csináltunk,mert ez BANDIT FORUM...... .
Én is használok LiPo és Liion akkukat,némelyiket 3C -vel is töltöm és bírja,de mivel több cellásak néha balancer töltést is be kell iktatni.Sajnos az előfordul,hogy néha kicsit megdagadnak de még egy sem robbant fel.
De nagyon is komázom! A lítiumé a jövő! Előnyei megkérdőjelezhetetlenek bizonyos területeken. De bizonyos feltételeket megkíván a használata, amit nem terveztek bele egy belső égésű motorba, emiatt nem jönnek elő az előnyei, csak a hátrányai (mert az is van bőven). Erre próbáltam csak utalni.
Én nem megyek oda, ahol nem látnak szívesen... Úgy tűnik ezzel nem mindenki van így.
Srácok! Miért jöttök Suzukit / Taschnert fikázni? Nincs jobb játszótér?
Elhihetitek, hogy szájkaratéval senkit nem fogtok meggyőzni! Csak szétcseszitek a SUZUKI BANDIT fórumot... KÉRLEK Benneteket, hogy ezt a topikot hagyjátok meg nekünk hülyéknek, akiknek SUZUKI BANDITja van!
akkor én is mondhatom hogy véleményt formálsz olyasmiről amit sose láttál és nem fogtál a kezedbe mert az az indítóakksi és azok a cellák között amivel vannak tapasztalataid pont annyi a különbség mint egy laptop lítium cellái és az indítóakksi között így jó ?
A suzuki mindig tud nagyon jó gépet gyártani. Talán nem a legszebb, meg a legjobb festés, de ami fontos, azok jók. Ár/értékben meg egyenesen verhetetlen.
ezt én nagyon jól tudom ,, söt egyszer volt itt egy hosszabb beszélgetés erről ,,, hogy valojában a hütögéptöl kezdve a Tv ig a kis motortol a nagy motorig ,, meg tervezi a mérnők a terméket és nincs ki probálva tesztelve .. piacra dobják 1-2 év alatt a hibák ki ugranak azt orvosolják és amire ki forot Pl motorkerékpár lenne adigra költség hatékonyságból itt is -- ott is gyengébb anyagból hitványabb anyagból szinte bele tervezve a hibát dobják piacra ..............fogyasztó tásadalom akik 2 - 3 évente váltogatják a motorjaikat autóikat tv -iket stb mert ugye nem éri meg értéket elö állitani csak a szart ERRE MONDOM ÉN MŰANYAG MOTOR
Ne haragudjon a világ 50 60 ezer kilométer és hulanak szét a motorok legyen az Busa - vagy bömögö
Huhh csak egy kerdes.....minden szereles utan kotelezo allo nyelgaz faszbukos videoval illusztralva es erdemes ugy szetdobni majd fotengelyt cserelni rajta hogy sajat magad is 20-25e kmt josolsz neki?
Ami egy szezon.....vagy. Ketto.
Nameg a megcsinaltam de nekem ugy tunik mintha szorulna a motor........de na jolesszez........paff a nyelgaz.
Ezt tanitjak vagy a merhetetlen tapasztalat diktalja?
könnyebb fajlagosan erősebb és tovább bírja (egy 97-es compaq laptop akksijával szórakoztam ami még mindig jó a felügyelő elektronikája fingott ki , ezekbe különben nincs BMS csak 4 cella persze gondolom válogatva)
Elektromos?
Baszki azon akkor nem lesz Ram-air?Hmmm erről az jut eszembe mikor pár márka a Kawa mögött lemaradt 10évet
Bár egyesek probálták a hülyeségüket toldozni-foldozni, hogy hőérzékelő szenzort raktak a légszürőházba az injectoros gépen, de nem fogták fel, hogy a friss hideg levegő többet ér, sőőőt a legtöbbet, ha ez a levegő nagyobb nyomáson van, mint a légköri nyomás
Sebaj, ha elektromos remélem lapos elemről megy majd, mint a hetesem...
Na az ilyen lepusztult verdával meg jelenők sem tudnak menözni
hiába megy a száj karate .... mint mondtam a motor szerelem ,
hobi és dicsőség