scottoiler mini meg 69,9999 ejuró mindenestől cakk pakk (olaj is van hozzá) a lajosba , a duplafejes biszbaszom nem vált be mert minden szökőévben jött a belső csövön hiába szűkítettem a külsőt , most meg átraktam a csövet a lengővilla fölé ott ahol van az a gumicsúszka a láncnak oda cseppen a láncközépre kb 1 cantiról
4000+1500 posta egy LPG gázautó üzemanyag mágnesszelep, 700 egy fékolaj tartály az autósboltban, egy méter szilikongumi tömlő, 2 db szigetelt csúszósaru, 30 cm kéterű vezeték, egy kis L-alakú lemez két furattal és egy db sárga injekciós tű. 6500 Ft és egy óra kézimunka.
Nem láttam még pumpásat, feltételezem hogy a löketek számát és a lökettérfogatot is minimumra vetted. Ha úgy is sok, akkor tegyél a bypass ágat a pumpára; a nyomóág egy részét vezesd vissza a pumpa elé. Nekem a gravitációs csepegtetős nagyon úgy néz ki hogy bevált. Ennél csak cseppszám és csepptérfogat van, minél kisebb a tű, annál kisebb a csepp és ritkább.
Száraz a lánc már azt is csináltuk hogy levettük a deknit és álló helyzetben sebességben megnéztük mi történik, jön a csepp a fogaskerék szétcsapja látszólag minden rendben összeraktuk elindultam de a lánc száraz marad még akkor is ha eső módban eső nélkül megyek egy száz km-t.
iridiumos 15 ,5 euró .... 4700 ft db helyet 3900 ft
dupla elektrodás 7 euró .... 2350 ft db helyet 1350 ft
és hol a posta
csak érdekeség Bandit big szet wisseco 1340 ccm magyarországon 186 000 ft a pinksbe tatabányán ...... az M0 -ba 164 000 ft ez is magyarország ,
Zöldi 140 000 körűl hoza ,,,,,,,,,, , az USÁ-bol postával vámal stb 560 dollár cak -pak itt van.......... 18 nap allat ........... 124600 ft fizetem .......kovácsolt 84 mm dugó , gyűrűkel , csapszeg , hengerfelytömités
nekem teliveri bárhogy leveszem.
Lassan lesz motorzashoz is kedvem.
lejeb be linkeltem
iridiumos 15 ,5 euró .... 4700 ft db helyet 3900 ft
dupla elektrodás 7 euró .... 2350 ft db helyet 1350 ft
és hol a posta
csak érdekeség Bandit big szet wisseco 1340 ccm magyarországon 186 000 ft a pinksbe tatabányán ...... az M0 -ba 164 000 ft ez is magyarország ,
Zöldi 140 000 körűl hoza ,,,,,,,,,, , az USÁ-bol postával vámal stb 560 dollár cak -pak itt van.......... 18 nap allat ........... 124600 ft fizetem .......kovácsolt 84 mm dugó , gyűrűkel , csapszeg , hengerfelytömités
Igen, foghegyre teszi és minden ok vele. Pontosan mi a baj?
vagy
http://www.woembi.de/12-mm
-Gew...
de lesz;-)
...kuplung fáradt vagyok
https://www.facebook.com/media...