A tökéletes formán bármilyen változtatás is csak csúfítás lehet!
Lehet, hogy velem van baj de nekem ez tetszik! A 80-as évek járműveinek formavilágánál elakadtam...
szevasztok urak!
a nap híre:
a 69-éves nagybáttyám 20év kihagyás után újra motorra ült!
vett magának egy Kawa Er-5öt. igaz nem Bandit /én arra, vagy egy gs500-ra akartam rádumálni/ de mégiscsak lehet vele menni.
úgy éreztem ezt meg kell osztanom veletek
mivel én heves megyében lakom ajánlanám neked a tisza tavat például kisköre (erőmű), abádszalók, esetleg hortobágy de az kicsit messzebb van, mátra, verpeléti vulkáni kúp, ( ha nem esik motorral végig fel lehet menni és eléggé szép) ezek dúrván 100km-er vagy valamivel többek.
Nekem is kellene valami széltoló. Nekem így néz ki a gyári idom: http://skodalista.skodaoldtime...
Közvetlenül elölről rendesen eltolja, viszont a kezemről megy a vállamra és a nyakamnál/buksi állrészénél kavarog a menetszél. 80..90 fölött már zavaróan hangos, meg rángatja a fejem.
Van valami ötletetek a megszüntetésére?
Köszi!
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék, hogy a Bandita kormányát milyen kivitelűre csereljem. ( pl.: enduro, streetfighter, stb.) A gyári kormány miatt állandó hatfajasom van, már rövid szakaszon is. A kényelem és a kezelhetőség fontos. Köszönöm a válaszokat. Üdv. Norbi...
Gyula neked meg a cuccokért kösz! A fékbetét nem kellett még, mert mint kiderült, az első féltávos, a hátsó még vastagabb. De enni nem kér, jó lesz az, majd ha valóban elkopik. Legalább nem kell már törődni vele.
Hali Miki! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget! Hazafelé végig vert az eső, csak hogy ne legyen unalmas. Párosítva a sötéttel és a rossz útminőséggel egész kalandos volt. Nem láttam semmit, és településeken kis sebességi fokozatban el-elforgott a kerék.
Srácok, kis segítséget kérnék. Szombaton indulnék a párommal kirándulni. Szolnok lenne a bázis, ott a szállás rokonnál. Mit érdemes a környéken bejárni, megnézni? Szolnoktól sacc 100km-es körre gondoltam, ami azon belül volna. Vasárnap délutánig szólna a kimenő, estére haza kell érnünk.
Szia Mikir. Szarakszik az olajzóm voltam vele többször az Attilánál de csak nem akar jó lenni, a tiédnél is foghegyre teszi az olajat? Van olajfilm a láncodon?
Lehet, hogy velem van baj de nekem ez tetszik! A 80-as évek járműveinek formavilágánál elakadtam...