Na, megint egy újabb születésnapom !
140-150-es tempónál, előzés közben leszorított ma délután az úton egy böhöm nagy fekete Bmw .De szó szerint, mert a sofőr mellett voltam már, amikor kivágott előzni egy amúgy is szűk uton .Fiatal gyerekek ültek benn, és nagyon be voltak szarva, mikor utána 5 motorral elzártuk az utat .Azzal védekeztek, hogy nem hallottak semmit (gyári a dobom)és nem láttak semmit . Dupla izzós, böhöm nagy lámpám van, emelt fényű izzókkal !Szembe álltam meg az autójukkal, és mutattam, hogy majdnem kiégetik a szemet közelről a lámpáim !Mi kell még ?! Sárga villogót is tegyek !? Meg szirénát,ha előzök !?
Nekem egy jó barátom csinálta meg. a fényszórót aki sajnos már nincs köztünk. Végül is mi a xenon miatt alkalmaztuk. a trafó kimélése miatt. Egy tartórelét alkalmaztunk egy nyomógomb és egy. visszajelző led lett elhelyezve. Gyújtás nyomógomb és a relé tartja az áramkört. Nekünk ez tünt a legegyszerübbnek. Teszek fel róla képet hogy a gombot és a ledet hova helyeztük el. Remélem segítettem.
Ja, x reles mindegyik k5 utani
En mindent igy kotnek be, semmit nem biznek az emberekre, multkor jon a varosban szembe egy figura este 10kor vilagitas nelkul....
Bingó Pár éve Bonyhád mellett unatkozó srácok egy zsák műtrágyával bűvészkedtek olyat, hogy azt hitték meteor zuhant le a szántóföldön, még a tévé is kivonult, bent volt a bombagödör a híradóban
lőgyapot ? volt egyszer régen egy jó kis oldal a megakarszhalni.hu ott volt egy csomó jó recept mit hogy kavargassunk hogy nagy pukkanásokat érjünk el ...
Egyébként pusztán azért hordom, mert csak, meg azon kívül ha motorozás közben érne valami gáz, legalább könnyen megtudják hogy B+ vérem van, rosszabbik esetben könnyen be tudják azonosítani a hulla kilétét, ráadásul félbe törve rögtön rá is akaszthatják a nagy lábujjamra
átjössz az újjal holnap?
140-150-es tempónál, előzés közben leszorított ma délután az úton egy böhöm nagy fekete Bmw .De szó szerint, mert a sofőr mellett voltam már, amikor kivágott előzni egy amúgy is szűk uton .Fiatal gyerekek ültek benn, és nagyon be voltak szarva, mikor utána 5 motorral elzártuk az utat .Azzal védekeztek, hogy nem hallottak semmit (gyári a dobom)és nem láttak semmit . Dupla izzós, böhöm nagy lámpám van, emelt fényű izzókkal !Szembe álltam meg az autójukkal, és mutattam, hogy majdnem kiégetik a szemet közelről a lámpáim !Mi kell még ?! Sárga villogót is tegyek !? Meg szirénát,ha előzök !?
En mindent igy kotnek be, semmit nem biznek az emberekre, multkor jon a varosban szembe egy figura este 10kor vilagitas nelkul....
GYÚJTÓGYERTYA MKP. DENSO
2 403 Ft.
1 442 Ft.
(-40%)
aztán kiszedtem mindkettőt. 20mm-t emel, 3.5 perc berakni, ha kéred, 2500-ért viheted.