Akkor márr inkább feszültségszintre kapcsoljon, vagyis ha van töltés, akkor ég a lámpa, ha nincs, lekapcsol. Ez annyiban is hasznosabb, hogy ha elmegy a töltésed, akkor leveszi a lámpát és talán hazaérsz Persze nem árt, ha felül lehet bírálni ezt a kapcsolást, sötétség esetére
Neked -Nekem maga a lehetetlen feladat. Csodálattal tudom nézni amikor a fáziskergetők ott hümmögnek meg magyaráznak egymásnak egy kapcsolási rajz felett, amit én simán összecserélnék egy Burda szabásmintával. Én viszont prímán tudom hogyan lehet egy zacskó vattával lebontani egy melléképület tetejét
Ha neked egy normális hangnemben adott válasz pláza cicás performansz, akkor no comment....de ha úgy jobb, káromkodhatok is.
Még szerencse, hogy te tökéletes vagy...
úgy nézem hogy az olajgomba testet kapcsol normál zárt , az égőn folyamatosan plusz van alapállásban a zárt olajgombán testet kap mikor olajnyomás van a gomba érintkezői bontanak így kelleni fog egy tranzisztor ami vezérli a relét
Ezt szeretném megvalósítani. Tök hülyeség hogy gyújtásra fényárba öltözik a motor. Ha már nem lehet lekapcsolni, akkor kizárólag akkor világítson, ha beröffent a motor. Ha van egy döglődő akksid vagy hideg van, lehet hogy pont a világítás hiúsítja meg az indítást.
Valaki nem tudja hogy a suzuki bandit első féktárcsája milyen motorokra jó még? ebay-n próbálgatom keresni és csak fránya 310mm-s átmérőjüket találok a 290mm fasorba sem pedig az én motoromon az van! Úgy látom sikerült az egyik egyedi szériát kiválasztani ....
Srácok, van itt közöttünk olyan akinek 2005 utáni a motorja és átkötötte a világítását úgy, hogy csak akkor kapcsoljon be a világítás ha beindult a motor?
hagyjuk már a nagyképűsködést ... unalmas ... na meg 1000 voltonként ne röhögtess sóher vagy venni egy szett új gyertyát nem kell szépíteni tudom nem olcsó de egy 10 esből kb ki lehet hozni a 4 -et (már ha tényleg szerelsz és vásárolsz is normális üzletből akkor kapsz kedvezményt az NGK-ra pl ) speciel a haynes szervicckönyv a banditra 12000 km-enként cserét ír (mivel hogy ez egy bandit fórum gondolom a bandit kellene legyen a mérvadó) másik dolog aki a leghangosabban fikázza a suzukikat miért ossza itt az észt tribololologiailag ?
Még szerencse, hogy te tökéletes vagy...