ami 2ezer felett van azt felejtsd el googléstól, ezért mondtam az 1600-2000 közöttit, a pink ill. a bp.-i bikerworld is jó, amit zöldi írt....
a pécsi srác is ok, sztem, "ismerem" most vettem láncszetet tőle, ha nem sürgős Bajára el tudom juttatni, adott esetben, de a pécsi jó lehet voltam nála, korrektnek tűnik....
1600-2000 között a józan ár azt hiszem, nagyvas vagy lujzi, 1800 ill. 1600 körül megy, annyit talán ér, mármint ha uaz megy mint a nagybandiba (NGK JR9B ?)
2000 felett kezdődik a rablás....
Ps.
Ludvig Tamás TEL:06 20 5 747 465
E-mail: ludvig_tamas@t-online.hu
Szűrök és NGK gyertyák, olaj stb.....páran rendeltünk már tőle.
A lóba NGK cd9e kell......
A neten van 1800-ért és majdnem 3000-ért is darabja....szóval az olajon felül már itt is majdnem 1 tank benzint lehet sporolni.
Gondolom a szervíz biztos nem 1800-ért adja............ha már az olajon fog 1200ft/l-ert
Emlékszel mikor a Battonyai túrán számolgattam , akkor volt 4,2 aztán 4.7 és amikor Ciláékkal jöttem haza 150 alatt ne igen mentünk és az itthoni plusszal lett 4.7 .Lehet,hogy neked is apadni fog a dob csere miatt.bár városban nem igen jellemző.
Hm, teljesen jo ar erte. Lehet akkor megvarom a jovo evi kiallitast
A danger oldalan sajna semmi nincs fennt, nem tudnal egy kepet majd valamikor kuldeni?
A kiállításon volt akciósan 65e, egyébként 79e. Kivehető a furulya, még nem próbáltam kiszedni, egyelőre elég jól szól így is. Kb 30 perc alatt fel lehetett szerelni, adták vele az összekötő csövet és az azbesztgyűrűt is.
www.danger.hu
A fogyasztási adatok nálam is hasonlóképpen alakulnak. Kb 3 hónapja felkerült egy MIVV kipuff, ettől észrevehető változás nem lett (mondjuk az első két tanknál kicsit megemelkedett a fogyasztás, mert folyton nyélgázon teszteltem a hangorkánt). Most hétvégén viszont 3 doboz + a kis darabnak nem nevezhető Ratrak kollégával, mint utassal teszünk hosszabb túrát, majd figyelem a fogyasztást megosztom
a pécsi srác is ok, sztem, "ismerem" most vettem láncszetet tőle, ha nem sürgős Bajára el tudom juttatni, adott esetben, de a pécsi jó lehet voltam nála, korrektnek tűnik....