Utassal, és egy teli hátsó dobozzal 330-360 km között mentem egy tankkal.
Ahogy írod 130 lakott területen kívüli utazóval, és persze lakott területen betartva az előírtakat.
Kis kuplung: Tegnapelőtt cseréltem folyadékot fékben és kuplungban, most van a két éves periódus. Olyan szinten csendesebb a váltás és finomabb az egész, hogy mostantól évente cserélem a kuplungét.
Annyival, amennyit írtál. Városban 50, városon kívül 100-130. Ha utas van, vagy kicsit megcibálod a bajszát 240 alatt elfogy. Egy itteni fórumtárs volt hogy beetette vele 200 km alatt is, tartós 200-zal autópályán.
Ülés relatív. Van akinek nincs baja vele, ez súly, seggnagyság és "párnázottság" kérdése. Nekem a gyári egy büntetés volt. Kemény mint az iszonyat, az ülőfelület egy síklap, a combok belső felénél egy éllel, ami 100km után úgy vágta a combomat hogy majd beszartam. Az utasülés szintén sík, kemény, szintén éllel, ráadásul lejt előre, fékezéskor vagy rosszabb úton az utas szépen rám csúszott. Itt a fórumtársak jó része át is alakíttatta az ülését. Én is.
jól teded 30 év felet meg indul a motor értéke felfele ,,,,, de nagyban függ a a legyéártott tipus és az akkori extrák felszereltségének meglététöl és müködésűktül , és persze a gyári állapot !
Én is még vadászok 1100 katanára , de egyre kisebb esélyel .. jövöre ,, mindenkép össze lapátolok a szerviz dijakból egy gsx 1100 f -re
volt ilyenem a gigxer tura változata ... állitható plexivel !
BI_ bi ..... nekem van ilyen .... csak a kör lánpás .......
a tipusrol azt kell tudni ,hogy görgös csapágyas fötengelyel bir olyaj fuvokás a váltoja és nem lég /olajos csak simma levegő hűtésü ,,,,,,,,,,,, És még az az ember nem született meg aki ezt a vasat szét tudja küldeni ,,,,,,,,,, Ez egy Teve !
Igen, alig van benne km és mind Ő rakta bele. Igaz a kor azért látszik, de vazz, egy 30 éves gép valós 45000km-er ami ráadásul nem is egy kis vacak, na az nem semmi hanem valami. ....nem tudom mennyiért adná, még nem kérdeztem.
Ahogy írod 130 lakott területen kívüli utazóval, és persze lakott területen betartva az előírtakat.