Vagyunk itt egy páran, akik Banditban utaznak ilyen magassággal :) Én 1.87 vagyok, Szotyi is van sztem ennyi, Zöldi sem törpe, szal nem volt ezzel egyedül :)
A DL 650-em átlagosan 4,5 - 5,5 litert fogyasztott.
Ugyanakkor egy Pestről Miskolcra, pályán, 160-180-as tempóval, utassal simán lenyelte a 9-10 litert.
Én így az ezresről el tudom hinni a 15-öt.
Hát...csodálkozok rajta, hogy egyáltalán a te magasságoddal megvettél egy Banditot.
Mint ahogy utólag magamon, hogy anno az én magasságomhoz (170 cm) megvettem a DL-t.
Neked sosem lett volna szabad megvenned a Banditot, nekem meg a DL-t.
Szerintem.
Jocinak DL1000-re volt 2004-2012 között. A fogyasztást én nem elmondások alapján tudom, hanem saját szememmel láttam, amikor a mellettem lévő kúton tankolt
2005-ben egy Ferő tó kerülő túrán velünk tartott egy ex kollégám szintén DL1000-rel, és a túrán szinte azonos fogyasztással mentünk végig. Ő is csak túrázni használja, 6 liternél többet sosem fogyasztott neki. Persze meg lehet vele etetni 8-10 liter (pályán, vagy szerpentinen, ha nem engeded a fordulatot 5000 alá).
Bár a fogyasztásokon nem kell meglepődni, volt már olyan sportmotoros (pl. KawaBazsy), aki nem akarta elhinni, hogy ilyen keveset is tud fogyasztani a gépe, ha csak túrázik vele
S4 utan mentem DL1000-rel, hat rakoncatlankodott rendesen, furcsa volt. Hasonlo, mint Jim KTM-e. Mondjuk ugy, hogy szokni kellett.
A Vara kicsit finomabban jart, bar eleinte nagyon furcsa volt, hogy ahol a S4 elment masodikban a Vara kerte az egyest.
A fogyasztast azt tulajok elmondasa, forumleirasok alapjan szurtem. Ezek alapjan nem eldontott azt sem, hogy DL650 vagy a DL1000 jobb motor-e.
A sprintmonitor alapjan kb. azonos a fogyasztasuk a motoroknak, akikkel en beszeltem mind 7-8 liter kozotti DL1000 fogyasztasrol beszelt. A minap osszefutottam egy csokaval, kiderult neki Dl1000-re van. Elso kerdese a Vara foygasztasa, o allitolag 10 litert es megetett a motorjaval neha, de allitolag mar 15-ot is sikerult egyszer (mondjuk ezt mar erosen ketlem).
A futomuvet en sem ereztem eddig gyengenek, nekem megfelel. Jocinak nem DL650-e volt?
Motorozni en sem tudok, csak szeretek.
Igen, magamnak kerestem motort, es mint irtam is a sajat szemszogembol hasonlitottam ossze (de ezt nem is titkoltam, szerintem). Ugye az alap problema volt, hogy Lamb kollega erdeklodott a
Vara utan, Banditrol ulne at. En meg pont ezt csinaltam, van rola nemi tapasztalatom (megha a sajat szemszogembol is).
Amugy lehet, hogy Lamb kolleganak is konnyen megvan a ketoldali telitalp a Vararol.
En anno pont azert valasztottam a Bandit, mert univerzalis motor, jo ar-ertek aranyu. Aztan ahogy motoroztam 5 ev utan kezdtem erezni a gyengeit, kezdtem latni szamomra hatranyos tulajdonsagait. En pl. pont emiatt raultem masok motorjara ha volt lehetosegem, kerdezgettem rola, kerestem az utdojat.
Megvan.
A konkrét vevőnek, aki látatlanba akarta lefoglalózni, elküldtem a foglalóról szóló papírt aláírva, de beleírtam, hogy a foglaló csak akkor lép életbe, ha a foglaló összege, a megadott bankszámlára megérkezett.
Ezután eltűnt az ember, mint szürke szamár a ködben.
Különösebben nem bánom, elfér a garázsban, csak ritkán van időm menni vele.
Azt a motort, amit vettem volna helyette, közben eladták, ezért lehet, hogy jobb is így.
Van valami számomra felemelö érzés, hóesésben kerekelni.