Nekem suzuki szervizben cserélték, ott álltam mellette. A szerelő elkérte a hozzá adott készletből a kulcsokat, mert azzal volt a legegyszerűbb. Plusz hasznos volt hozzá egy hosszú egyenes fogó, vagy csipesz. Javaslom, nézd meg az ülés alatti szerszámkészletet, nálam az jött be.
nem rossz főleg dieselbe mert ugye 1.1 es 4 db ceruza elem hajtja ........... akor inkáb egy 2005- 2008 swift ha már ez a kategoria is itt van ,,,,,,,,, de egy 1.2 A 2 audi 1 000 000 ba bele fér 3 - 3.5 literes gázolaj fogyival aluminium kasznival , nagy csomi , tologatható ülés sor ., ja és 160 nm rel
ehez képest a 30 éves mitsubisi teknika a getzben egy lovaskocsival ér fel 600 000 - 800 000 ft ért
Látom te is nagy spiler vagy az autóban .. bocs ezt nem tudtam kihagyni ...........
szerintem 1 gomboc ért az A2 től nincs jobb most a piacon
Szerintem meg pontosan a motorozás javát borsát agya az ilyen nehéz vasak terelgetése mint a 280 - 300 kg .. hegyi utakon stb , ehhez kell némi motorozási rutin .Aki ilyeneket tud terelgetni könyedén, az a pille könyü motorokon unatkozik ,, arról nem beszélve milyen nyomatéka van egy 600 -800 motornak ? a nyomaték 140 nm kezdödik szerintem !
Na akkor váltsunk komolyra. Gyertyát akarok cserélni a vizes nagy banditomon. Ötlet kéne, hogy vigyem véghez anélkül, hogy 30e-ért vennék szpesöl túlt a Suzukitól?
ehez képest a 30 éves mitsubisi teknika a getzben egy lovaskocsival ér fel 600 000 - 800 000 ft ért
Látom te is nagy spiler vagy az autóban .. bocs ezt nem tudtam kihagyni ...........
szerintem 1 gomboc ért az A2 től nincs jobb most a piacon