Amúgy mentem vele a múlt héten sima MT Jet robogós sisakkal....
A levegő jár, de nem a szél.
Szóval tényleg komfortos.
Engem főleg az húzott fel ma, hogy 100-nál is cibálta a kabátom, és mivel nem vagyok egy nyeszlet kis emberke, szó szerint tolt le a szembe érkező enyhe kis szél....
Akkor az az egyik legnagyobb tétel ami belealkudható, bár a két doboz platnistól is ekörül mozoghat.
Hasznosságát tekintve az előbbi sorrendem tartom, de pl a bukógomba nem kerül olyan sokba, szóval ha azt nem sikerül belealkudni, az se olyan nagy baj. A dobozok meg a középtámasz viszont így a legegyszerűbb történet.
ha megnézed a gyári árakat, magadtól is meglesz a válasz ...nem ér annyival többet, és az utángyártott cuccok is jók....Zöldi nepper árai meg amúgy is..
ha a várostáblán kívül is akarod használni, túrázásra, a leghasznosabb szerintem: oldaldobozok-tartó, középállvány (ezt nem is értem, nincs alapból benne? mert, ha sprézni karod a láncot hülyét kapsz a tologatástól, szóval hasznos cucc...)
Zöldi szerintem nincs szükség ekkorára, habár kinek mi kell. Nekem csak a toldó van, az igazít annyit, hogy nekem már fasza. Kb. 170-ig hosszú távon is egyenesen lehet ülni. A legnagyobb egy napra eső km eddig 860 volt, és simán ment, szerintem az 1000 se gond (az ülés az már más kérdés, mint tudjuk, az szar, ha a 860 km után valaki seggbeszexuált volna, meg se érzem, úgy kivolt a hátsóm ). Meg én is igénylem a fejemre a levegőt valamennyire, mert anélkül megkukulok. A télről nem tudok nyilatkozni.
Svájc jó ötlet rá is tapintottál a lényegre...A múlt héten kaptam épp a haveroktól a telefont, hogy nem jössz Svájcba...Nemet kelet mondanom sajnos időm és a pénztálcám sem engedi most.
Pedig akkor erre az évre fel is tettem volna az I-re a pontot.
Már vagy fél éve nem olvasgattam az oldalt. Le maradtam egy kicsit. Nem tudom már bepótolni a lemaradást.
Mikor motorozok akkor nem tudok netezni.
A motoron a km-ek után mindig vannak kopó alkatrészek. Ti mit tartatok előnyben: megvenni a gyári alkatrészeket, drágább alkatrészeket dolgokat. Vagy spórolni az árakon és kicsit olcsóbb dolgokat keresni.
Gondolok, gumi, lánc, fékpofa, csapágyak, olaj, tömítések, meg ilyenekre gondolok.
Hát őszintén, ha egyszer 1250-em vagy FA-m lesz, én is veszek rá ilyet.
Két okból: télre jól jön. Másik: Elég jól bemotoroztuk az n sugarú környezetünket, szabadidő valószínűleg nem lesz több sokkal, így olyan motor kell majd, amivel bevállalható egy mondjuk 1000 kilométeres odaút mondjuk svájcba anélkül, hogy megmakkannánk a fáaradságtól, aztán 5 nap és vissza
A levegő jár, de nem a szél.
Szóval tényleg komfortos.
Engem főleg az húzott fel ma, hogy 100-nál is cibálta a kabátom, és mivel nem vagyok egy nyeszlet kis emberke, szó szerint tolt le a szembe érkező enyhe kis szél....