Odaadom Neki az enyémet, ami ugyan az az évjárat és szín, csak 110e.-rel több van benne! Kap még négy kilót, és vagy megtartja, vagy azt árulja tovább.
Alapfelszereltség volt az ülés alatt a gyertyakulcs, a drótkefe, öngyújtó és kis flakon benzin a beköpött gyertya kiégetéséhez, valamint focistákra emlékeztető vádli és combizmok a hazatoláshoz
Nálunk volt egy kis ring... azon versenyezgetünk egymás ellen...Sajnos engem már a haverok nem engedtek váltogatni csak a legmagasabb fokozatban terelhetem a Szimót...Na oda kelet a lendületes motorozás.
Azon a szakaszon,az adott palettából,így volt.
Az 1.2-es bandit futómű tényleg harmatos,a vizesé már picit feszesebb,jobb is,de szinte minden 1000cm3 körüli nakedé meg idomosé még jobb,viszont ár-érték-élményfaktorban nehéz a bandit überelni.
Igazából nekem abszolút nem számít milyen motoron ülök,bármelyiket tudom élvezni,azt hiszem ez a lényeg!
(ha nem friss a kép akkor nem szóltam)
Tegnapi kép!
Karcmentes.
Valaki jól fog vele járni.
Az 1.2-es bandit futómű tényleg harmatos,a vizesé már picit feszesebb,jobb is,de szinte minden 1000cm3 körüli nakedé meg idomosé még jobb,viszont ár-érték-élményfaktorban nehéz a bandit überelni.
Igazából nekem abszolút nem számít milyen motoron ülök,bármelyiket tudom élvezni,azt hiszem ez a lényeg!
Valakinek kell gyári index bura vagy eke idom hívjon nyugodtan.
Mivel el adtam a Banditámat sajnos :( ezek meg maradtak.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...