Igen, egybe építtetem, mivel kezdetektől fogva a vezetőülés a legalsó állapotában van (ahogy a gyárból kiadják) és soha nem variáltam vele. Ezért feleslegesnek tartottam a szétszedhető variációt.
Külföldről származik, orvosi zselé, a felfekvéses betegek ágyába való. Sokkal puhább, mint a Lidlis zselés kerékpár üléshuzat, egy darabot megszorítva kijött az ujjaim között, bárhová feldobod, ragad mint a takony.Vágható, szabható, nem a zacskós, amiben a trutyi van. 20mm vastag táblás anyag, alja-teteje fólia. Nehéz mint a dög. Hogy pontosan honnan származik az szerintem a Gábor titka.
A motorozz.hu.-n Csöpi/Szeged/ minden évben megy arra,én is vele voltam egyszer,meg még egyszer egy másik csapattal! De Csöpi jól szervezi a túrákat,most is mennek!
Szerintem majdnem ugyan az mint az enyém,csak én még az ülepemnél szélesíttettem kicsit,és nincs zselé,de az nekem nem számít! Viszont így csak 15 píz!
Hi!
Szép estét Banditák!
Jövőhét keddig akciós a motorom.
Ha valaki csalódásmentes motort akar, itt a nagy lehetőség.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_s_bandit-6929
831
Ma megkaptam a somotokarpittól a félkész fotókat az ülés átalakításról. Vezető ülés ívesen homorú, comb belső felén az él eltűnt, eredeti kemény szivacs kívül lecsiszolva, egy cm puha szivacs bevonat rajta, tankra eleje kissé felhúzva, gélbetét besüllyesztve, deréktámasz előre hozva és íves. Utas ülés szintén homorú, nem lejt előre, előrébb húzva és megemelve a "puncigátnál" és a zselé besüllyesztve. Már ránézésre jobb lesz mint a gyári kemény szar.
Én 19-én hétfőn jártam az 577 (14)-en.
Most jártam először ott de mély nyomot nem hagyott bennem. Összesen 2 motorossal találkoztunk fent.
Én útjavításnak nyomát sem láttam.
A kép Jajcében Boszniában a szokásos évi motoros találkozó helyszínén készült.
Érdemes egyszer arra gurulnod gyönyörű a táj.
A motorozz.hu.-n Csöpi/Szeged/ minden évben megy arra,én is vele voltam egyszer,meg még egyszer egy másik csapattal! De Csöpi jól szervezi a túrákat,most is mennek!
Szép estét Banditák!
Jövőhét keddig akciós a motorom.
Ha valaki csalódásmentes motort akar, itt a nagy lehetőség.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_s_bandit-6929
831
Az út minősége sem volt rossz, megjártam 2x föl-le :)
Ott voltunk a tetején a keresztnél, és jócskán volt benne már aszfaltozás.
Most jártam először ott de mély nyomot nem hagyott bennem. Összesen 2 motorossal találkoztunk fent.
Én útjavításnak nyomát sem láttam.