Köszi !
Húú, a Banditot fékre, futóműre naggyon megeszi!
Ezt mondom úgy, hogy még hozzá se nyúltunk a beállításokhoz .
Pedig kell állítani, már csak azért is, mert a srác 60 kg-jához van állítva . Én meg vagyok 105 kg .
Nyomatékra sumák, mert nem érezni a Banditos tolóerőt, de mikor lenézek az órára csak lesek hogy már mennyivel megyek .
Az első kb 100 km körül már azt se tudtam hova üljek ! A hátsó ülésre, vagy a kormányra, mert addigra már annyira fájt a fenekem !
Épp mentem már mellé a haveromnak a pályán szólni hogy álljon meg, mikor már kezdett is lekanyarodni egy kútra pihenni .
mikor újra indultunk eszembe jutott, hogy az este a goglén nézegettem a gépről képeket, és az egyiken a gazdája kicsit más üléspozicióban ült a gépen, mint én a megszokott Banditos beüléssel . Csak annyi a titka hogy egy kicsit puccsítva kell ülni és onnéttól hazáig egy seggel már abszolút nem volt semmi bajom .
Beálltam a garázsba, és abban a pillanatban eleredt az eső !
Enyém is elaludt egyszer... Viszont én nagy balhét csaptam érte, mert az XT-t megbillentette a kanyar kellős közepén Horvátországban... Jobbra szakadék, balra szikla... nem sok híja volt...
Louise a fényképezöt kezeli! Ö dokumentálja az utat, hogy a túra végén meg tudjam nézni merre jártunk! (A gps-el meg felveszem az utat, hogy össze tudjam párosítani a képekkel!)
Továbbá, hogy nem csak benzinkutas képek legyenek!
Na sikerült a Louisból rendelni.
33000-ért házhoz szállítva 4 munkanap alatt.
Érdemes naponta akár többször is ránézni a készletükre, mert van amikor csak S-es méret van, de pár óra múlva újra van szinte az összes méretből. Ahogy fogy, folyamatosan feltöltik a készletet (amíg a készlet tart).
Igazábóll nem tudom mit élveznek ott hatul ülve? Mi köti le öket?
Idén mondjuk sikerült egy két elszámolt manöverrel "izgalmassá tenni" a nyaralást, aminek este egy durcás arc volt hatása.
Mivel idén csak két motorral mentünk, és csak én voltam utassal, és a zselékocka 260 kg-al indult a sportos 190 kg-os SV 1000 ellen , így év voltam a leggyengébb láncszem. Itt -ott kicsit túlfeszitettem a tempót, több kockázatot vállaltam a biztonság rovására...
Vajon mi játszóthat le bennünk, mikor azért 10 év együttmotorzás után ök is tisztában vannak egyes szoros helyzetekkel , mikot tudják hogy ezt elkottáztad, de ök hátul nem tudnak tenni semmit, csak várni az "eredményt"?!
Nix problem) Megtudtam Sellyén, hogy 35e-ért akár vibrit is szerelnek az utas ülésbe Ha úgy veszed észre hogy kicsit elbambult, rányomsz a gombra, rögtön észreveszi magát
Az összes komolyabb motort és utasait próbáló túrát a barátnőmmel, majd időközben valahogy a feleségemmé lett utassal tettem meg. Észrevétlenül ül mögöttem, ha rám csúszik, visszamászik. Egyetlen problémám vele, hogy elalszik menet közben. Lehet túl kényelmes az ülése?!
Húú, a Banditot fékre, futóműre naggyon megeszi!
Ezt mondom úgy, hogy még hozzá se nyúltunk a beállításokhoz .
Pedig kell állítani, már csak azért is, mert a srác 60 kg-jához van állítva . Én meg vagyok 105 kg .
Nyomatékra sumák, mert nem érezni a Banditos tolóerőt, de mikor lenézek az órára csak lesek hogy már mennyivel megyek .
Az első kb 100 km körül már azt se tudtam hova üljek ! A hátsó ülésre, vagy a kormányra, mert addigra már annyira fájt a fenekem !
Épp mentem már mellé a haveromnak a pályán szólni hogy álljon meg, mikor már kezdett is lekanyarodni egy kútra pihenni .
mikor újra indultunk eszembe jutott, hogy az este a goglén nézegettem a gépről képeket, és az egyiken a gazdája kicsit más üléspozicióban ült a gépen, mint én a megszokott Banditos beüléssel . Csak annyi a titka hogy egy kicsit puccsítva kell ülni és onnéttól hazáig egy seggel már abszolút nem volt semmi bajom .
Beálltam a garázsba, és abban a pillanatban eleredt az eső !