Köszi, és hidd el örülök hogy ezt írod !
Hisz te is tudod, hogy mindennél van jobb, és rosszabb is, de hiába jobb a másik motor, ha az nem fog meg, csak épp teszi a dolgát .
Kaptam hozzá plussz ülést is amibe majd megy a zselé .A srác is meg akarta csinálni az ülést is, de beteg, nem tudott vele menni sem, így az már elmaradt .De így se olyan vészes, mint ahogy kinéz .
kb 13 éve "motorozunk" együtt, már megszoktam!
A legkellemetlenebb a görög túra volt, amikor azért már 15-17 óra és 1000 km után már magam is elég volt tartani, ö "rám feküdt"...
Köszi !
Kb 180 km autópálya után, Sármellék után végre az első valamire való kanyarba elmentem a haverom mellett, aki hozta az autómat azt mondta úgy mentem el mellette a kanyarba, mintha zsinóron húzták volna a motort .Olyan 30 km után azért félre álltam, és megvártam .
Elsőre nagyon furcsa ezzel a kormánnyal, de hamar hozzászoktam, és szerintem nem építem vissza gyárira, mint ahogy először mondtam kipróbálás után még Budaőrsön .Masterral hozta a srác a motort a hozzávaló gyári cuccokkal együtt . Mondta a haverom, mikor kinyitotta az ajtót és meglátta a motort mindjárt tudta, itt nem lesz mibe belekötni . Vadi új drága Bosh akksit előttem rakta bele a srác .
Ja, és amiért megvettem ezt a motort, adott hozzá négy üveg különböző fajta mézet !
De furi az a magas kormany:-)
Remelem egyszer kiprobalhatom, marha jol nez ki. Egy angol szomszedomnak volt ilyen okkersargaban, nagyon hoki a hangja, az teny ;-)
Hisz te is tudod, hogy mindennél van jobb, és rosszabb is, de hiába jobb a másik motor, ha az nem fog meg, csak épp teszi a dolgát .