merre lesz az a 20.-i hétvége,van konkrét elképzelésed vagy csak beesel valahova ameddig a benya tar?
esetleg lehet-e csatlakozni
igaz van már egy meghívásom,de a napi távokat sokallom(450km, persze a kiutazás napján több,de azzal nincs problémám),én meg nem akarom hátráltatni a meghívót,igaz szép helyeken menne a túra,de ugy érzem csak elsuhannák mellette
Nem akadhatnánk le végre erről a "Triumph a világ teteje, és minden más csak a gumija nyomát csókolgathatja"? Kezd már nagyon fárasztó lenni. Esetleg bezárathatnánk az összes többi motorgyárat, ha már egyszer mind kontárok....
"a korral kétfajta változást tudtam megfigyelni magamon és másokon, vagy humanistább és belátóbb lesz az ember vagy beforduló és embergyűlölő és ahogy öregszik ezek egyre jobban "elhatalmasodnak" rajta....a középút igen ritka. "
Én mindkettő vagyok..így negyven alatt ez kóros? Na jó, nem utálom az embereket, de ha bal lábbal kelek fel akkor nyugdíjas Jack Nicolson vagyok!
esetleg lehet-e csatlakozni
igaz van már egy meghívásom,de a napi távokat sokallom(450km, persze a kiutazás napján több,de azzal nincs problémám),én meg nem akarom hátráltatni a meghívót,igaz szép helyeken menne a túra,de ugy érzem csak elsuhannák mellette
De ha neked bántó eltakarodok.
End.
3D szemcsi? Akciós Üdcsi?
mehet
Tavalyi motorrevű teszt.
3 hengeres nem lehet olyan jó mint egy négyhengeres.
Értékelés: Motor:Győztes Daytona.Persze.Jobb.
Bár tökmindegy.Mutathatnám egy menhírnek is.
És egy kis világosságot gyújtani............de hát mozdonyvezető.
Nem fog sikerülni.
Lehet nem hallgatták a Nagy Taschnert.
Öreg hiba...............ő már a fejlesztésnél is megmondta volna.
Olvasni való.
v6 os se v12
Én mindkettő vagyok..így negyven alatt ez kóros? Na jó, nem utálom az embereket, de ha bal lábbal kelek fel akkor nyugdíjas Jack Nicolson vagyok!
Ezért megint szeretni fognak.
Ha Zip Sp az mégjobb.