hát vizsgán kell egy óra ami a sebességet mutatja, eredetiségvizsgán nem ezt nézik. ott csontnélkül átmegy. de a bontók dugig vannak bandit alkatrészekkel szal sztem vmelyikben tudsz szerezni hozzá
már bocsánat de honnan tudnád vagy honnan tudja a mostani tulaj hogy városban 50 el kivül meg 90 el megy... érdekes.... ez ilyen pálya motor de gyári lámpája százszor szebb
ő lenne az, az egyetlen probléma amiről eddig tudok, hogy nincs műszerfal, kérdésem, nyár vágán jár le a műszakija, s az érdekelne, hogy műszerfal nélkül átengedik-e a vizsgán, illetve az eredetiség vizsgához is kell vmi km állás nem? na ebben az esetben hogy tudnám megoldani, hogy ne legyen belőlle probléma, s gond nélkül tudjam használni, átíratva a nevemre?
Látom szép számban vásároltok 42L-es loisos dobozt. Nekem gyári shad tartóra van rátéve, magyarul nem virít a motor oldalán az a ronda adapterlap, csak pár vékony cső. Ha van rá igény, lemértezem a tartó részét, és mindenki csinálhat/csináltathat magának. Van?
Tessék figyelmesebben olvasni! A Héjjánál rendelte meg, majd 2 hónapig szívatták. Megunva visszakérte a lét, és bement a Bázishoz, ahol raktáron is volt!
Nekem így sokkal jobban tetszik
A motorosnak, és az összes cuccnak egy tömeget kell képezni, akkor a legjobb a stabilitás, súlyeloszlás.
Úgyhogy kéretik mindenkinek, de különösen VSzabinak a képeken látható X Winget lemásolnia, és motorjára felszerelni. Egyébként ha télen lentebb teszi az ember a szárnyakat még motoros szánnak is elmegy, és nem kell nélkülözni a mocit (bocsi, csak vicc volt).
KÖSZÖNÖM mindenkinek az infókat, képeket, tanácsokat , nehéz lesz választani, de muszáj eldönteni.
Ha meglesz rakok fel képeket.
Na aki hajt a sufnituning módszerre annak egy alapötlet.............
Dobozok nélkül igy néz ki a konzol
Ehhez tényleg nem kell tudás, csak egy szál 15ös zártszelvény, 20cm laposvas , egy hegeszteni tudó emberke, flex, csiszoló, festék, fúró, meg 2-2db csavar
Na ezt most nem igazán értem:-))))
A motodetailes dobozod biztos hogy nagyobb mint a praktikeres (vagy nem?)
Ez a doboz olyan 38L-es lehet.....
A praktikeres vásár nekem úgy müködött, hogy valaki feldobta a Gs500 topicba ezt a lehetőséget......
Hetek múlva nézelődtem a vaterán, teszveszen és ott van aki 5000-ért árulja....
Lecsaptam 2db-ra....a pénzt elutaltam, azt vissza is jött mert az ipsének épp elfogyott....
Ekkor kérdeztem meg a többieket - -és végül Tibkin vette meg nekem a 2db-ot az M3-as kivezetőjénél lévő Praktikerbe.
Ezután Mechanik is vett a Debreceni praktikerben.....
Szóval el kell menni és megnézni.....
A kecskemétiben (vagy hol nézte Ogabi) ott nem volt.........
Ha praktikerben nincs akkor meg ezek a lehetőségek:
A két dobozom MotoDetail, de kicsit nagyobbat kellene középre tennem.
A kapott infók jók, mazsolázok belőlle. A bibi, hogy ilyet neten még nem rendeltem, és jól tudjátok, azért az jó ha látja és megfogja az ember.
Még egy dolog Blue: a Praktikeres vásár esetleg állhat? vagyis lehet szted kapni ott?
No meg Bali (? vagy ki szenvedett?) Szóval idehaza nem biztos hogy kerek lesz a történet......
Ha kintről rendeled meg akkor viszont van ugye utalás, postaköltség...stb.... esetenént 19 euró
Ha meg a Bázistól?
Akkor 3 doboz esetén már nincs postaköltség (a bázis tudtommal 30.000ft felett ingyenesen postázza) csak épp nem biztos hogy meglesz.......lásd a fentebbi példát. Épp tegnap írta be ugye, hogy bement az asztalra vert és mindjárt lett......mert épp volt raktáron:-)
De mi van azzal, aki nem tud csak úgy bemenni?
No igen!
esSO szövegelése nálam mindig az irányadó, vagyis a konzolt "csináld vagy csináltasd magad project"
A gyár konzol töredékéből kihozható......
Dobozok?
No az már képlékeny és FŐLEG pénztárcafüggő.........
Amit Én ajánlani tudok:
MotoDetail dobozok, amik esSOnak is vannak..........egy ugye most 50 euró/db...........
Ha kicsit designosabb kell akkor tudom ezt ajánlani: http://www.kelomotor.hu/kepek_...
Ez a Kelonál 28.000ft/db de Eriknek ez van és a 2 bukó gond nélkül belefér
Nekem a kis gagyi dobozaim a hétvégén letesztelésre kerültek.............
a 2 oldaldoboz ugye made in Praktiker:-) 5800ft/db..........
felül pedig egy vaterás doboz van 18.000-ért............
2*5800 = 11600
1*18000 = 18000
5m zártszelvény = 800ft
-----------------------------------
Summa-sumárum: 30400ft
bele-belecsaptam nagyobb tempóba is az M7-esen, és mint a néger dákóján az Xs-ses cotton.....meg se mozdult, pedig volt benne súly.........az őrség kietlen vidékein pedig a néholi Off-road se okozott gondott
Szóval nekem a teljes felszerelésem összes nincs 31.000ft -ba.....
úgy nézz ki, szerdán megyek motort nézni!
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
ő lenne az, az egyetlen probléma amiről eddig tudok, hogy nincs műszerfal, kérdésem, nyár vágán jár le a műszakija, s az érdekelne, hogy műszerfal nélkül átengedik-e a vizsgán, illetve az eredetiség vizsgához is kell vmi km állás nem? na ebben az esetben hogy tudnám megoldani, hogy ne legyen belőlle probléma, s gond nélkül tudjam használni, átíratva a nevemre?
Én nagyon várom a rajzot! Előre is kösz.
ezt üssétek le, sztem kb ingyen van
Látom szép számban vásároltok 42L-es loisos dobozt. Nekem gyári shad tartóra van rátéve, magyarul nem virít a motor oldalán az a ronda adapterlap, csak pár vékony cső. Ha van rá igény, lemértezem a tartó részét, és mindenki csinálhat/csináltathat magának. Van?
Olvass vissza! A pénzzel átment a bázismotorhoz, és ott lett doboz.
Tegnap bement....
a csávó kérdezte MIBE SEGITHET
mire Ő: Add vissza a pénzem.....
És hirtelen mégis lett neki dobozza.........
A motorosnak, és az összes cuccnak egy tömeget kell képezni, akkor a legjobb a stabilitás, súlyeloszlás.
Úgyhogy kéretik mindenkinek, de különösen VSzabinak a képeken látható X Winget lemásolnia, és motorjára felszerelni. Egyébként ha télen lentebb teszi az ember a szárnyakat még motoros szánnak is elmegy, és nem kell nélkülözni a mocit (bocsi, csak vicc volt).
KÖSZÖNÖM mindenkinek az infókat, képeket, tanácsokat , nehéz lesz választani, de muszáj eldönteni.
Ha meglesz rakok fel képeket.
Ha a meglévő infókból nem bírok választani, akkor úgy kell nekem.
A lényeg, június elejére hadba fogható kell hogy legyen.
Thank!
Nehogy csak a te pacid feneke legyen csinos.
VSzabi kedvence:-)))))))))))))
Csak felteszem az X szárnyakat és máris felmegy 3db 50L-es zsák:-))))
Dobozok nélkül igy néz ki a konzol
Ehhez tényleg nem kell tudás, csak egy szál 15ös zártszelvény, 20cm laposvas , egy hegeszteni tudó emberke, flex, csiszoló, festék, fúró, meg 2-2db csavar
A motodetailes dobozod biztos hogy nagyobb mint a praktikeres (vagy nem?)
Ez a doboz olyan 38L-es lehet.....
A praktikeres vásár nekem úgy müködött, hogy valaki feldobta a Gs500 topicba ezt a lehetőséget......
Hetek múlva nézelődtem a vaterán, teszveszen és ott van aki 5000-ért árulja....
Lecsaptam 2db-ra....a pénzt elutaltam, azt vissza is jött mert az ipsének épp elfogyott....
Ekkor kérdeztem meg a többieket - -és végül Tibkin vette meg nekem a 2db-ot az M3-as kivezetőjénél lévő Praktikerbe.
Ezután Mechanik is vett a Debreceni praktikerben.....
Szóval el kell menni és megnézni.....
A kecskemétiben (vagy hol nézte Ogabi) ott nem volt.........
Ha praktikerben nincs akkor meg ezek a lehetőségek:
doboz a vaterán:
http://www.vatera.hu/auto_moto...
Nekem ilyen a felső
http://www.vatera.hu/nagymeret...
A kapott infók jók, mazsolázok belőlle. A bibi, hogy ilyet neten még nem rendeltem, és jól tudjátok, azért az jó ha látja és megfogja az ember.
Még egy dolog Blue: a Praktikeres vásár esetleg állhat? vagyis lehet szted kapni ott?
Ha kintről rendeled meg akkor viszont van ugye utalás, postaköltség...stb.... esetenént 19 euró
Ha meg a Bázistól?
Akkor 3 doboz esetén már nincs postaköltség (a bázis tudtommal 30.000ft felett ingyenesen postázza) csak épp nem biztos hogy meglesz.......lásd a fentebbi példát. Épp tegnap írta be ugye, hogy bement az asztalra vert és mindjárt lett......mert épp volt raktáron:-)
De mi van azzal, aki nem tud csak úgy bemenni?
vagy
Primancy 49L-es 28000-ért ( 110 euro)
www.kelomotor.hu
http://www.kelomotor.hu/kepek_...
Illetve a márkás dobozok 40-50-60-70-80.000-ért
Doboz téma:-)))))
No igen!
esSO szövegelése nálam mindig az irányadó, vagyis a konzolt "csináld vagy csináltasd magad project"
A gyár konzol töredékéből kihozható......
Dobozok?
No az már képlékeny és FŐLEG pénztárcafüggő.........
Amit Én ajánlani tudok:
MotoDetail dobozok, amik esSOnak is vannak..........egy ugye most 50 euró/db...........
Ha kicsit designosabb kell akkor tudom ezt ajánlani:
http://www.kelomotor.hu/kepek_...
Ez a Kelonál 28.000ft/db de Eriknek ez van és a 2 bukó gond nélkül belefér
Nekem a kis gagyi dobozaim a hétvégén letesztelésre kerültek.............
a 2 oldaldoboz ugye made in Praktiker:-) 5800ft/db..........
felül pedig egy vaterás doboz van 18.000-ért............
2*5800 = 11600
1*18000 = 18000
5m zártszelvény = 800ft
-----------------------------------
Summa-sumárum: 30400ft
bele-belecsaptam nagyobb tempóba is az M7-esen, és mint a néger dákóján az Xs-ses cotton.....meg se mozdult, pedig volt benne súly.........az őrség kietlen vidékein pedig a néholi Off-road se okozott gondott
Szóval nekem a teljes felszerelésem összes nincs 31.000ft -ba.....
Nem is votl nálad sokat a bandita nem!?
Gondolom ezek után maradsz a krosznál... ott nincs és nem is kell jobkéz szabály...