Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha ! Triple !
Vagy Z 1000, vagy Daytona, vagy Tiger 1050 .
Vennék Multistrada 1000-est is, de az állítólag már végképp egyszemélyes .
Sajnos ezeknél jobbak, amik érdekelnének, azokat anyagilag nem érem fel .Mindenképpen kicsit könnyebb, sportosabb, jobb futóműves, jobb fékkel rendelkező motort szeretnék .
Két éve, 52 évesen győzködtem magam hogy elleszek én már egy Bandittal, nem kell már az a nagy rohanás .Nagyon sokszor ültem a garázsba a Bandit mellett, szugeráltam magamat, de csak nem sikerült transzba esnem, és most már megvilágosodott az elmém, rájöttem, még mindig hiányzik valami .Hiába, későn érő tipus vagyok, még nem jött meg az eszem .Pedig ez egy nagyon jó motor .
Az angol motorok eddig is tetszettek, de eszembe se jutott, hogy vegyek .A biztosra mentem mindig, azért csak japánt vettem .
Mi lesz helyette, speed megint?
Sziasztok !
Csak szólok, hátha valaki ismerősét épp érdekelné a motorom.
Nyugodt szívvel merem ajánlani, nincs benne semmi trükkös dolog .
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_bandit_k_5-7
043655
Lesz, már akartam veled beszélni, csak nincs megadva elérhetőséged sehol. Leveleztem Mackóval és azt mondta, hogy nem sátrazás lesz, hanem normális szállás és ketten is indulhatunk, de valszeg a rajtnál találunk harmadikat is. Szóval mehet a túra. Beszéljünk valamikor!
Legyen...megkeresem...
Vedd fel a kapcsolatot Mikirrel, mi a robogók olajpumpájával és egy állítható elektronikával oldottuk meg, tökéletesen bevált.
Oda csöpög, ahova kell, annyi csöpög amennyi kell és akkor csöpög amikor kell.
en is koszi;-)
Uraim!
Köszönöm a segítséget.
Szerintem a Festo fojtószelepe lesz a befutó...
Már csak Nyíregyházán kell egy boltot találnom.
YOSS,

A bike maratonból lesz valami?
Zöldi!

Köszi a cumót. Ma megkaptam. Hétfőn már landol is a szervizben motorral együtt.
Te vagy az, Rudi?
Az igaz, hogy hosszutavon olcso. Es valoban kenyelmes. Nekem is azert van :-)
Felőlem.... ...azt csinálsz amit akarsz...
Szerintem Te qrvára el vagy tévedve.. nagyon sokan személyesen is ismernek innen is, és a bandit.hu fórumról is.. jó páran jártak hozzám majdnem 1 évtizeden keresztül az üzletbe, mert pontosan azt kapták amit elvártak: személyre szóló kiszolgálást és segítséget, ha szarban voltak.. (nem egyszer adtam hitelbe a cuccot, majd beszaladsz és behozod holnap..stb.)
Azért, mert te nem ismersz, arról nem én tehetek, a bandit.hu őstagja vagyok (kb.10-12 éve a megindulása óta)..
Kérdésedre: igen, szoktam motorozni, 142e km-t mentem úgy a mostani Banditommal, hogy 2 totálkárom volt, és újra kellett rakni a motort.
Nyilvánvalóan, ha te szerelsz vagy árulsz, akkor haszon nélkül teszed mindezt. Én nem. Én keresek rajta, mert vannak költségek, amiknek vissza kell jönni.
Nem árulok hamisított cuccot, és nem öntözgetem az olajat összevissza. Nagyjából 26 000 terméket kínálok, ebből kb.2000-2500-t tartok bent a garázsban..
Persze hogy nem, de nem is kell, mert nem szabadesés alapján működik. Amikor kell, a pumpa nyomja az olajat, egyébkénr meg lezárja így magától nem csöpög, vagy csak minimálisan. Az meg hogy mi az olcsó? Nem költesz láncsprayre, tisztítóra, mindig megfelelően kenve van a láncod az élettartama a dupljájára nő, stb. Szerintem két év alatt visszahozza a nem túl borsos árát. A kényelemről nem is beszélve.
Az olaj viszkozitasat a mccoi sem figyeli. Az is csak annyit csinal, hogy x kilometerenkent olajoz. Meg aztan a mccoi-hoz kell szakertelem eletre kelteni, mert kapsz egy marek alkatreszt, aztan forrasztgass. Es nem is olcso. Nekem is az van, onnan tudom.
bátya !......... azzzzzzér a 16 000 ft /pár slik metzeler jóóóóóó tapad
már nincs hova dönteni
a szívemből beszéltél ............
Kösz a felajánlást, de kb képben vagyok vele.
Semmi gond ezzel nyomulj csak....biztos belefér....ez a lenyomlak,. hogy ne nyomj le féle farkastörvény mostanában menő...volt....már nem az...én nem akarlak lenyomni és az itt jelenlévőket sem....mindenesetre az nyilvánvaló lett, hogy számodra itt haverok még véletlenül sem voltak, vannak vagy lesznek hanem pusztán kuncsaftoknak tekintesz mindenkit....az első mondatodra a válasz pedig, hogy de, megkérdezett (kivéve néhányakat) vagy legalábbis hamar rájött és nem zavart be többet másoknak....,de hát az a te dolgod, csináld ha jól esik....motorozni szoktál azért?
nem szolnék .. de mivel jó magam is sok mindent árulok adok- veszek

két dologra letem figyelmes az egyik az az ,hogy a kereskedők nagyon pofátlanok lettek ... mondjuk úgy hogy hülyének néznek mindenkit és egy rokárol már három bör kell .. ha nincs forgalom

mint ekte bibcsi ... ez nem jó fel fogás ! miért kell el adni egy 785 ft gyertyát 1700 ft vagy romániábol be hozott olajat kamu olajat el adni a franko árán stb sokan utána sem járnak a dolgoknak csak ez kell meg az kell .... persze evvel nincs baj ...........

Hisz minden annyit ér amenyit adnak érte csak csunya dolog ! én edig ebbe nem szoltam hisz senki bizniszét nem rontom és nem is fogom ,, ha neki meg ér az hf 318 olaj szürő 1200 -őt vegye az kész ... csak már kezd hasolitani ez a dolog a 35 -45 ft dinyére amit 200 ft árulnak a kereskedők
még zöldi bátya pici ár rései el mennek ..............
ennyi semmi több .... lehet nem leszek nép szerü de csipi a kicsi szemem a kabzsiság !
bocsánat ezen tul se fogom rontani az üzletét senkinek

más rám jőtt apolirozhatom -ék
Szerinted itt a Sportmotor fórumon más megkérdezett bárkit is, - mielőtt piaci ár alatt kezdett el bármit is árulni - hogy bocsi nem zavar ez téged..? Kötve hiszem.. Itthon most az él meg a piacon, aki alkalmazkodik a piaci igényekhez, és korrekt, versenyképes áron kínálja a termékeit... A vevő pedig majd eldönti, hogy hol akar vásárolni..
http://www.sportmotor.hu/motor...
meg oldhato szerintem ha elzárod a cseppegést még vagy 30 -40 km van ,marad rajta annyi ami megátolja a tul melegedést ...........

én úgy használom ,hogy kb 50 km ként ...10 km re rá nyitom a 80 mp cseppet ............ ha folyamatos a csepp ... sok kerül rá szerintem

persze egy programozot csepektető az fasza lehet
A 2001-es Bandité itt van a szekrényben kb. 12 éve nem vettem elő.. :-)
kb sehonnan. Leforditsam?