Állítólag 1 árnyalattal feszesebb a futóműve,ez az enyémhez képest egyértelműen érezhető,meg élénkebb a gázreakciója,valamennyi közül ez tűnt a legkönnyedebbnek ezen a szakaszon,sima aszfalton a gixxer agyonverne szinte mindent.
A dl650-en a félbütykös gumik meglepően jól viselkedtek,olyan érezhetően sodródva lehetett vele fordulni,a felvezető a busával ment előttem de nem tudott lerázni 1m-t sem.
Én ahogy néztem, az FA nem sokban különbözik a Banditól. Első lámpa és idom a gixxerre hasonlít, fokozatkijelzős műszerfal (végre rájöttek, hogy hiányzik a Bandiból) és feketére fényezett blokk. Szerintem 98% ban Nagybandi.
Ebben látatlanban is biztos vagyok....
Volt fent 1 tiger800,ismertem is a gazdáját,de nem mertem elkérni 1 körre,neki előtte varaderója volt,szerinte a tiger mindenben jobb.
Én is erre gyanakszom,de hirtelen kellett elindulnom utána meg már csak az utat néztem,leforgott 160 fölé így is 1.ben de nem volt az a tolóerő amit vártam,majd legközelebb okosabb leszek.
Bár fene tudja én csak ugatom a holdat.
Egyenlőre féket befejeztem és gyári beállítású a futómű.
Talán jövő hétre lesz annyi időm hogy teszteljem egy körre.
es hanyan imadjak!
Volt fent 1 tiger800,ismertem is a gazdáját,de nem mertem elkérni 1 körre,neki előtte varaderója volt,szerinte a tiger mindenben jobb.