2. Az úszó tartócsapját (ha van ilyen) fogóval húzzuk ki, vagy egy kisméretű árral és enyhe kalapácsütésekkel nagyon óvatosan ütögessük ki a fészkéből, majd a rajta lévő úszószeleppel együtt vegyük ki.
Fontos: jegyezzük meg, hogy a tartócsap melyik oldalról volt bedugva a helyére, összeszereléskor ugyanerről az oldalról kell majd visszaraknunk.
Lehetséges, hogy emiatt csöpög a rendszer? Hogy rosszu raktam volna vissza?
Nos!Kiszedtem a karbisort.Mi a pontos teendőm ? Az oké, hogy alja le, az úszó tűje ki és akkor kitudom szedni a tűszelepet is...de mit csináljak pontosan? Tisztítsam meg (bár én semmi koszt nem látok) aztán vissza?
Dupla o gyurus sisakot hasznalok,annal egyszerubb nincs.....sosem fuzom ki a szijjat csak lazítok rajta egy mozdulattal,bedugom a szíj moge a ket huvelykujjam es mar lent is van. Felfele ugyanígy,egy rantas a szíjjon es meg sem moccan,200-nal is nyugodtan korbeforoghatok....
Sokan állítják a TB-n hogy ugyanaz.Ezért jó a Lidl-s.Mert a rokon és ez közt nincs semmi különbség csak levették a márkajelet.
Namostakokkor rokon és jobb vagy ugyanaz.
"a felnyitható állrész az első évben megadta magát, és a bélése is igen csak kitágult."
"és eddig 1 gondom adódott vele, hogy a bélés kezd belsőnél el vállni"
Tehát ez azt jelenti ha figyelmesen elolvasom hogy egy páncélszekrény tartósságú a cucc.
Értem.
Megkövetlek.Nagyon jó sisak és a tőle 4x drágábbak is csak a nyomába járnak.
Tehát összegezzük.
1 év után bekrepál a felnyitás tehát a súlyát cipeled de haszna nincs.további fél-egyyév után gatyára nyúlik a bele tehát lötyög a kobakodon ez is szar mert nem tartja azt.Hovatovább az anyag is szakad szét.Ahogy halottam a szélzaj is jelentős 100 felett benne.
Ergo védeni nem érdekel senkit hogy véd de 2 év után már nem is komfortos.
Hát..................jól mondta a totalcaros csávó szart tényleg csak olcsón.
Ezt most ne vedd sértésnek.
25 rugóért vett régi marushinom 3 év után is pontyszájat csinált nekem úgy feszítette a pofám és semmi szakadás nem volt rajta.
Mechanika ugyan nem romlott el mert nem volt benne.De legalább nem cipeltem.
Legalább még 3-4 évet adhattam volna neki és ugyanúgy nézett volna ki.
És ez a lidl-s meg talán 17e tehát egy tank benya árával olcsóbb csak.
A védelmet haggyuk de a kényelem és tartósság csak megér egy tank benyát.
Akkor ha már sisak kérdés én is megosztom a fb sisakom eddigi tapasztalatait. A márka Lidl és az én igényeimet kielégíti, sőt mondhatnám azt, hogy a rokon majd 4x annyiba került sisakja szerintem felét sem éri, sokat szenved vele a párásodás miatt, a felnyitható állrész az első évben megadta magát, és a bélése is igen csak kitágult. Ezt az árat nehéz űberelni szerintem és eddig 1 gondom adódott vele, hogy a bélés kezd belsőnél el vállni, a párárt nem ismerem, bár 5 fok alatt nem is motorozom, aerodinamikában nem túl jeles, de a megengedett tartományt simán lekezeli és a nyakamon sem lehet miatta fát vágni, 150 felett már mocorog és beleszorul az agyamba, viszont nem is pályázok ha lehet benne. Igen tudom, mindenki annyit költ sisakra amennyit a feje ér, de ha az őrangyalom így figyel mindig mint az elmúlt években akkor talán ezután is ilyent veszek.
Fontos: jegyezzük meg, hogy a tartócsap melyik oldalról volt bedugva a helyére, összeszereléskor ugyanerről az oldalról kell majd visszaraknunk.
Lehetséges, hogy emiatt csöpög a rendszer? Hogy rosszu raktam volna vissza?
Viccet félretéve: egy 60-as és egy 54-es kéne
Én vicsorgok.
Megvilágosodtam.
Örülök, hogy le esett kedves Zoli! :)
bár nekem sincs.
Érrrtem már.
Jóez a lidl na.De akkorse kell.Láttam élőben.
Namostakokkor rokon és jobb vagy ugyanaz.
"a felnyitható állrész az első évben megadta magát, és a bélése is igen csak kitágult."
"és eddig 1 gondom adódott vele, hogy a bélés kezd belsőnél el vállni"
Tehát ez azt jelenti ha figyelmesen elolvasom hogy egy páncélszekrény tartósságú a cucc.
Értem.
Megkövetlek.Nagyon jó sisak és a tőle 4x drágábbak is csak a nyomába járnak.
1 év után bekrepál a felnyitás tehát a súlyát cipeled de haszna nincs.további fél-egyyév után gatyára nyúlik a bele tehát lötyög a kobakodon ez is szar mert nem tartja azt.Hovatovább az anyag is szakad szét.Ahogy halottam a szélzaj is jelentős 100 felett benne.
Ergo védeni nem érdekel senkit hogy véd de 2 év után már nem is komfortos.
Hát..................jól mondta a totalcaros csávó szart tényleg csak olcsón.
Ezt most ne vedd sértésnek.
25 rugóért vett régi marushinom 3 év után is pontyszájat csinált nekem úgy feszítette a pofám és semmi szakadás nem volt rajta.
Mechanika ugyan nem romlott el mert nem volt benne.De legalább nem cipeltem.
Legalább még 3-4 évet adhattam volna neki és ugyanúgy nézett volna ki.
És ez a lidl-s meg talán 17e tehát egy tank benya árával olcsóbb csak.
A védelmet haggyuk de a kényelem és tartósság csak megér egy tank benyát.
Belebujsz meghúzod patentet rákapcsolod.Pirosat és ellentétesen a simát széthúzod és patent ki oszt kiveszed a fejed.