István és Zöldi!Köszönöm az atyai segítséget. ma megviszgáltam közelebbről a karburátorokat. Teletöltöttem benzinnel és kb. abba a pozícióba állítottam, amiben a karbisor van. Megnéztem melyik folyat pontosan, melyik pedig nem. Aztán leszedtem az alját és megvizsgáltam, hogy vajon miért zár az egyik és miért nem a másik. A koszt kizártam, mert kipucoltam mindent. A hibát akkor generáltam, mikor megvettem a karbisort és szétszedtem, hogy koszos-e vagy sem belülről és egy apró dolgot nem vettem észre. Nem mindegy, hogy merre támaszt fel a tűszelep "lába". Azoknál amelyikeknél a rossz oldalon volt, folyt a benya. megcseréltem, mindegyik kampót merőlegesre állítottam. Próbaként még amit az István mondott, (hogy fordítsam fejtetőre és fújjak a benzincsőbe) azt is megcsináltam, szoval zártak a tűszelepek, csak ugye abban a pozícióban nem. Miután visszaraktam mindent benzinnel feltölt és láss csodát nem szivárgott egyik sem.
Valszeg ezért füstölt indításkor a kelleténél jobban, hiszen folyt bele a benzin a hengerbe, csak nem ilyen szinten, mint 2 napja.
A benzincsapnál meg az volt a baj, hogy lecsúszott az elzáró membrán a helyéről. Sajnos az állásban az is megrepedezett, így egy o gyűrűt raktunk anno alá, hogy rendesen feszítse a membránt a csak belselyében, az ugrott le. De mindez ugye nem lett volna probléma, ha zárnak a tűszelepek.
Egy nagy tanulság volt ez számomra, csupá pár órámba meg pár ezresembe került .
Köszi mégegyszer mindenkinek.
Zöldi, holnap adom fel a levelet, max keddre ott lesz a pénz nálad.
Karbi alja leszedve, fejrefordít, benzincsöbe belefúj, amelyik ereszt azzal lesz a gáz. Tengely kinyom, tüszelep kiemel, a kúp felülete megvizsgál, a tü szelep üléke alatti tömítés szintén szemügyre vesz.
A tengyel egyik vége néha recézett, hogy szorosabban illeszkedjen a furatba, ne forogjon, ne tudjon kicsúszni, mert akkor a úszó nem tud utána rendesen dolgozni, felakad. (elöbb szebben írtam, csak elküldés elött megsemmisült)
Külön fodrozza ekkora tempónál a Téridőkontiniumot.Ha ilyenkor kivágja üresbe olyan láncreakciót indít hogy még a végén nem épülnek meg a piramisok nem tünik el atlantisz népe és nem halnak ki a dinók.
Valszeg ezért füstölt indításkor a kelleténél jobban, hiszen folyt bele a benzin a hengerbe, csak nem ilyen szinten, mint 2 napja.
A benzincsapnál meg az volt a baj, hogy lecsúszott az elzáró membrán a helyéről. Sajnos az állásban az is megrepedezett, így egy o gyűrűt raktunk anno alá, hogy rendesen feszítse a membránt a csak belselyében, az ugrott le. De mindez ugye nem lett volna probléma, ha zárnak a tűszelepek.
Egy nagy tanulság volt ez számomra, csupá pár órámba meg pár ezresembe került .
Köszi mégegyszer mindenkinek.
Zöldi, holnap adom fel a levelet, max keddre ott lesz a pénz nálad.
A tengyel egyik vége néha recézett, hogy szorosabban illeszkedjen a furatba, ne forogjon, ne tudjon kicsúszni, mert akkor a úszó nem tud utána rendesen dolgozni, felakad. (elöbb szebben írtam, csak elküldés elött megsemmisült)
Van olyan felüljáró híd ami alól kitiltották.