Szóval megjöttem a Suzuki tesztnapról.
Hullámos,kanyargós,hegynek fel aszfalton a sorrend sztem:gsx1250fa,dl650,busa,gsr750,gsxr1000,inazuma250..............lefe
lé:gsx150fa,dl650,inazuma250,gsr750,busa,gsxr1000....
Gixxer megy a legjobban,de túl keményre volt állítva,főleg a hátulja.
A Busa sztem le volt korlátozva,lestifteltem 1-2ben kb 50-ről,nem pörgette el a hátulját,nem ágaskodott csak ment,de nem volt az a gyomorsüllyedős,a gixxert meg 2.-ban a legkisebb úthullámon is lazán fel lehet húzni kerékre,összességében jó buli volt.
Szevasztok.
Az szeretném kérdezni,hogy a 400-as vc banditon mikor változtattak a gyártók és kb mit? Egy minél fiatalabbat szeretnék venni (98-99) de nem tudom,hogy mikor kezdték el gyártani ebben a formában.Esetleg 95-ben? És akkor mit változtattak rajt? Motorikusan érdekel hogy a régebbieknek az alkatrészei stimmelnek a 99-es évjáratúba? Vagy az egész motort 90 óta szinte azonos formában gyártották?
Miert nem nezel at a GS500 forumba? Mivel klasszkus elso nagymotor, biztos van aki eladna a motorjat, leinformahato lenne stb.
Elobb vennek ott, mint egy atfujt tankos, sarvedos, kulfoldrol (olaszbol?) behozott motorert.
A futasa ennek is szerintem tajekoztato jellegu.
Valahogy úgy kéne ezt a szerelést összehozni, hogy ha már bajai, oda kéne csődíteni Pitit is, oszt' a nap akár fulladhatna egy egymás hátát csapkodós, iszonyat hamisan óbégatva éneklős, sört vedelős összeröffenésbe is...
Ja............te mondtad hogy nó ekecselés meg még villáskulcsiszony is bejáccik.
No itt nem kell semmit szerelni.Dekra sem cseszeget.
A hengert nem bántani.Nemis kéne több.Pont elég.
Jelzem hogy a 4 hengeresek a téli álom után hirtelen mind az ősi zen útján először mind kollektív emlékezetből hármomhengereznek csak rájuk kényszerítik a felesleges 4.-et.
Hullámos,kanyargós,hegynek fel aszfalton a sorrend sztem:gsx1250fa,dl650,busa,gsr750,gsxr1000,inazuma250..............lefe
lé:gsx150fa,dl650,inazuma250,gsr750,busa,gsxr1000....
Gixxer megy a legjobban,de túl keményre volt állítva,főleg a hátulja.
A Busa sztem le volt korlátozva,lestifteltem 1-2ben kb 50-ről,nem pörgette el a hátulját,nem ágaskodott csak ment,de nem volt az a gyomorsüllyedős,a gixxert meg 2.-ban a legkisebb úthullámon is lazán fel lehet húzni kerékre,összességében jó buli volt.