Azokat most én is nézegettem a louis-ban, és tényleg érezhetö különbség van egy alacsonyabb kategóriához képest kényelem terén. Ugyanakkor számomra bosszantó hogy nem képesek egy normális csatott belerakni, hanem azzal a biszbasz D gyürüvel árulnak egy ilyen nívós sisakot. El tudom képzelni hogy megszokás kérdése, de én azt nem akarom megszokni, nagyon szeretem a csattintós zárakat, amik ugyan úgy kiszolgálnak egy sisakot, és talán nem is viselik meg annyira hevedert, mint az a vacak. Gondolom te ezt másképpen látod?!
Pár hónapja már majdnem vettem egyet a felnyithatosok is 300 € alatt voltak, és igen tetszett a kék fehér fényezés is, de hiába cuppant rá a fejemre, pár perc babrálás után a csattal, visszahajítottam polcra...
Nekem is volt.Ha oldalra fordítottam a fejem a sisak akkoris előrenézett annyira kitágult a szivacs................és az állszíj az ami tartotta a fejemen.
Én schubizok, nekem petyüdtek a nyakizmaim.
Érdekes, volt egy grexem, flip up, 120 felett nem tudtam menni tartósan, mert begörcsölt a nyakam. (zárva, természetesen, felnyitva olyan 80-ig bírtam). Aztán az első subival megértettem, mire mondják, hogy nincs szélvédelem, mert 150-et simán tartottam a pályán "fejileg", csak már máshol kezdtek kapaszkodni hátulról az ólomkatonák
Jézus nevére van nyakizmotok rendesen...............gyúrtok rá vagy mi?
1,7 kilós az a sisak.................mi van benne?
Zártszelvények?
És a Pinkmotorsnál 73e.
Kár hogy mára elfelejtettem.
Pár hónapja már majdnem vettem egyet a felnyithatosok is 300 € alatt voltak, és igen tetszett a kék fehér fényezés is, de hiába cuppant rá a fejemre, pár perc babrálás után a csattal, visszahajítottam polcra...
És villantani az Amber szín pleximmel is lehet.
Ami nem kompozit abból nagyon könnyebbet nem fogsz találni
http://www.euromotor.hu/shop/p...
Volna egy idei akcióban vett Lidl sisak, M-es, valamivel a bolti ár alatt. Az első úton kiderült, hogy kicsi, azóta a polcon pusztul.
Érdekes, volt egy grexem, flip up, 120 felett nem tudtam menni tartósan, mert begörcsölt a nyakam. (zárva, természetesen, felnyitva olyan 80-ig bírtam). Aztán az első subival megértettem, mire mondják, hogy nincs szélvédelem, mert 150-et simán tartottam a pályán "fejileg", csak már máshol kezdtek kapaszkodni hátulról az ólomkatonák
1,7 kilós az a sisak.................mi van benne?
Zártszelvények?
És a Pinkmotorsnál 73e.