A légtelenítö elhelyezkedésében logikailag neked van igazad. Èn ebben valszeg tévedtem, de akkor is állítom, hogy pl egy 6 dugattyús fékmunkagengernél vannak az áramlás szempontjából pangó terek, és ezek valószinüleg azok a helyek amik legközelebb vannak a felforrósodó dugattyúkhoz.
Volt alkalmam megnézni tüzetesen a féknyergemet szétkapva.
A dugattyúk után van a légtelenítő.A járatokat nézve természetesene.Ha a légtelenítő a dugók és a főfékhenger közt lenne érdekes lenne légteleníteni.
Ebben a fékfolyadékcserés dologban csak én lennék ennyire "különc"? Azt tartom, hogy nem is érdemes hozzákezdeni, ha ehhez a művelethez ha csak ezt a parasztvakítás részét csinálnám meg, hogy tartályból "kipumpálom" az folyadékot a a friss cuccal, azt légtelenítek, és kész. Szerintem a elöregedett megforralt folyadék nagy része az a munkahengerek mögött van lent! A légtelenítő meg "félúton". Azért ezt megnézetném hogy jut ki a régi cucc dugattyúk mögül?! Ha térfogatokat nézem a nagyobb része ott lesz lent ami meg sem fog moccanni egy ilyen "parasztvakításos" folyadékcserénél. Normál esetben le kell venni a munkahengereket , letakarítani a dugattyúkat fémtisztára, elöl mind a 12 db-ot, majd ha patika, akkor visszanyomni teljesen hogy kipréselje a maga mögül a folyadékot, rázni, hagyni kicsepegni. Ezek után lehet visszaküzdeni a friss folyadékot a teljes rendszerbe.
Èn csak azt nem tudom még hogy ABS-es motornál hogy lehet ezt tökéletesen megcsinálni, mert azzal még nem volt dolgom, de gondolom a rendszer azon részén is van folyadék...
Ok, köszi a segítséget.
Pont 5-5 dl olaj kell bele?
Holnap adom fel a magnót, majd mondom mennyi volt a posta, és abból levonod a szimeringeket, meg a postát.
ontsd bele nyugodtan.
Zoli jol mondja,legkulcs nelkul neki se alljatok. Es nagyon hosszu bitfej kell hozza.
Trukkok:
a zarocsavart meg addig lazitsd ki,amig a villahidban fogjak a csavarok.
az allo es a csuszo szar ugy jon szet,hogy kiszedve minden,olaj kiengedve, also.zarocsavar kint,es szet kell rangatni,mint egy huzos kalapaccssal dolgoznal.
Osszerakasnal meg osszeteszed a szarakat, egy beutovel,rezcsovel, pvc csovel bekocogtatod a.csuszoperselyt,aztan a szimmeringet,utana az also.osszetarto.csavart. kb ennyi, moss el mindent patikara
Egyébként már eszembe jutott a bontott olajom története.
Megvettem, és Dl-1000-be rakta bele a szerelőm. De még mielőtt összerakta volna teljesen, ő túl puhának gondolta, újra szétszedte, és visszaöntötte a flakonba. Mondta, hogy vegyek rendeset, ne MOL-osat, és azóta a garázsban áll.
Szerinted használjam fel, vagy kuka?
Nem attól tartottam hogy nem jó, és nem jó áron van, azt hittem legalább egy ezres a posta.
Magam állok neki, a bátyjámmal karöltve, aki autószerelő, nagyobb műszaki tudással megáldva mint én.
Van valami fortély amire oda kell figyelnünk? A két telót kiszedem simán, onnantól kellene a segítség...
Érdekelne a csere, de így hogy olajam van, azt nem kell vennem, a szimeringet mennyibe kerülne postára dobni?
Lehet, hogy nem éri meg, mert baján van suzuki, gondolom onnan is meghozzák.
ha a vegseb ok,de a gyorsulas nem, akkor vagy gyenge a kontrasztrugo,vagy tul nehez gorgok vannak a variatorban. olyan elektronikai folytast nem csinalnak,ami a gyorsulast korlatozza. a vegsebesseget szokta vagy a fordulatszamot.
keress valami robizsenit a kornyeken.
A dugattyúk után van a légtelenítő.A járatokat nézve természetesene.Ha a légtelenítő a dugók és a főfékhenger közt lenne érdekes lenne légteleníteni.
Èn csak azt nem tudom még hogy ABS-es motornál hogy lehet ezt tökéletesen megcsinálni, mert azzal még nem volt dolgom, de gondolom a rendszer azon részén is van folyadék...
Meg van adva milliméterben és milliliterben is
Pont 5-5 dl olaj kell bele?
Holnap adom fel a magnót, majd mondom mennyi volt a posta, és abból levonod a szimeringeket, meg a postát.
Zoli jol mondja,legkulcs nelkul neki se alljatok. Es nagyon hosszu bitfej kell hozza.
Trukkok:
a zarocsavart meg addig lazitsd ki,amig a villahidban fogjak a csavarok.
az allo es a csuszo szar ugy jon szet,hogy kiszedve minden,olaj kiengedve, also.zarocsavar kint,es szet kell rangatni,mint egy huzos kalapaccssal dolgoznal.
Osszerakasnal meg osszeteszed a szarakat, egy beutovel,rezcsovel, pvc csovel bekocogtatod a.csuszoperselyt,aztan a szimmeringet,utana az also.osszetarto.csavart. kb ennyi, moss el mindent patikara
Megvettem, és Dl-1000-be rakta bele a szerelőm. De még mielőtt összerakta volna teljesen, ő túl puhának gondolta, újra szétszedte, és visszaöntötte a flakonba. Mondta, hogy vegyek rendeset, ne MOL-osat, és azóta a garázsban áll.
Szerinted használjam fel, vagy kuka?
Magam állok neki, a bátyjámmal karöltve, aki autószerelő, nagyobb műszaki tudással megáldva mint én.
Van valami fortély amire oda kell figyelnünk? A két telót kiszedem simán, onnantól kellene a segítség...
Ott nincs Athena és szerintem úgy drágább bár az gyári lenne.
Lehet, hogy nem éri meg, mert baján van suzuki, gondolom onnan is meghozzák.
keress valami robizsenit a kornyeken.