Mi van?....erről nem hallottam pedig én is most vizsgáztattam és nem ismerősnél vagy ilyesmi hanem szép nagy vizsgabázison......ez szép lesz ha így akarják...
Húzta volna tovább,de ráordítottam ,ijedtében azonnal elengedte a gázt,állítólag idén mérik,tavaly még nem,majd jön a decibel is a gyanús kipuknál-állítólag,de ahhoz csak beutalót írnak( fényképpel összekötve),mert nem mindenhol lesz mérőszoba.
Igen tényleg ott van,de én nem tudtam,nem vagyok én szerelő. Valszeg nem húzták volna meg,vártak volna,hogy kiderítsem délután 4-ig.Persze,ha nem derítettem volna ki,akkor lehet,hogy meghúzták volna....Érdekes ezt nekik is tudniuk kéne szerintem...Elég szigorúak, görgős fékpadon is nézték meg CO-t-9EZERIG ENGEDTEM PÖRGETNI. NEM TILTÁSIG! lengéscsillapítást stb Persze minden oké volt.Naná SUZUKI
Bexarok,majdnem meghúzták a motorm a műszakin,10 percig kerestem a motorszámot mire megtaláltam,gratula a suzukinak,ettől xarabb helyre már nem is rakhatta volna...
A mccoi oldalán lett rendelve (máshonnan nem is lehet)
~150€ volt, de volt amiből több példány is kellett.
Plusz a devizautalás banki költsége ~3-4e HUF
Kinek van arra pénze már?! A spray olcsóbb sokkal!
Multkor akciósan vettem 1,99€ ért valami FA vagy mi a Rossman-ban. Nem olyan jól ken, de jó a "szaga"!
Ha jól megvágod, akár még bringa lánca is felmegy rá!
De olyan szinten hogy szó szerint semmi nem marad.
Ilyen szar apró pontos beütés a kipufogó alatt.
Hő van meg nedvesség.
És evvel rozsda is.
Ezek alaposak voltak! Kár hogy nem nézték hogy felszálláskor be tudod- e húzni a kereket?!
Mióta kell e motorknak megfeleni bármilyen környeztvédelmi értéknek, nem meg melyiknek?
Az hogy németben 92 utáni gépen mérik az tiszta, de Hogy Magyarországon is....
Pedig csuszatoltam vagy 1,5 órát a rozsdát.
Azóta mootorkód van csak a forgalmiban.
Persze ez a punto volt ................KB minden fél év alatt eltünik az a szám.
Nem nekik kéne felkészültnek lenni a lehetséges helyekröl?
Nem a hátsó lengövilla felöl látható, mint a GSX 1400-en?
http://www.louis.de/_1026d3c15...
http://www.e
bay.de/itm/SCOTTOI...
Köszi
~150€ volt, de volt amiből több példány is kellett.
Plusz a devizautalás banki költsége ~3-4e HUF
Megkérdezhetem hogy hol és mennyiért vetted? Gondolkodom ezen vagy a scottoileren.
üdv.
Multkor akciósan vettem 1,99€ ért valami FA vagy mi a Rossman-ban. Nem olyan jól ken, de jó a "szaga"!
Lehet megint pár napig legózni.
Ezen kuncog Gábor! :)