Főleg ez: magas intelligenciaszint indikátorai például a Keresztapa, a Gyűrűk ura, illetve a Daily Show lájkolásai voltak, míg az alacsony IQ-é a Harley Davidson motormárka...
lifegett az egész rendszer,gondoltam utána húzok a sztendernél a bilincsnek,na az nem sikerült,eltört ,dob és stb le,hogy a bilincset meg lehessen szögelni,vissza minden,bilincset is,áll mint Katiban a gyerek
indítom,melegítem,hallom olyan fura hangja van,nézelődés ,hát a bilincs amire rámegy,ott az a nyak, és a téglalap alakú kis "dob"találkozásánál hegesztés mellett el van repedve,kifúj
Egy egész rendbentartott gépnek tűnik. A gyári xt 500-hoz értelmes áronn szerintem óriási szerencse kell, bár tény, itthon nem annyira durvák az árak, ha egyáltalán felbukkan egy.
Èn mindben ezt használom, még a fellövésre váró szatellitek rakétáiban is szoktam egy picit mindig belecsempészni, azóta minden fellövésnél tágul a világegyetem!
A lányom ditech-es robogójában megállt az üza. pumpa. Azt mondták a szakik, hogy nem javítható, újat 45000 Ft.tól 70000 Ft-ig kínáltak.
Kompresszorral átfújtam rajta spurit, azóta is üzemel. Ez kb. egy éve volt.
A bandita karbijában lehetett valami lebegő kosz, mert ha elforgattam 8000-ig. utána 3 hengeres volt és dadogott, majd pár kilométer után meggyógyult. Nem volt időm elvinni szerelőhöz, egy tankhoz löttyintettem kb. 2 dl. spurit, az is meggyógyult.
Az ősszel mindkét motor teli tankkal és egy kis spurival állt le.
A tavaszi indítás mindkettőnél gondmentes volt. Szerintem jó cucc.
Még nem szedtem le, én is úgy döntöttem, hogy amikor eleve olajat cserélek a motoron, akkor leszedem a hűtőt, megtísztíom rendesen a blokk elejét, és akkor rendesen hozzáférek a leömlők leszereléséhez.
Nem olyan csúnya, 1-2 hónapot kibír még.
A Daniról egy pár szót egy Ford Fiesta Disel van most a birtokomba nem az enyém a fateré csak most azzal járok haza. Mikkor megtankolok az Agip kúton mintha az 1,4-es motort 1,6-osra cserélnék hatalmas különbséget érezni. Jobban húz pörög erre varjatok gombot.
Egyébként elég lusta szegényke viszont ezzel az üzemanyaggal elemébe érzi magát. Ha nem tudok olcsóbb szojákához jutni akkor mindig ott tankolom a Fiestát és megy mint az állat.
Én nem cseréltem, bár biztos illet volna, mert egyben volt és ki sem jött a helyéről, gondoltam nekem nincs is dolgom ezért vele, így maradt minden úgy ahogy volt! A felrakásnál én szép finoman húzgáltam vég a sort kintről befelé kb 1/4 fordulatonként, hogy be tudjon helyezkedni és nem téptem halálra! Nyomaték a szerelésiben!
Főleg ez: magas intelligenciaszint indikátorai például a Keresztapa, a Gyűrűk ura, illetve a Daily Show lájkolásai voltak, míg az alacsony IQ-é a Harley Davidson motormárka...
Bár ez utóbbit eddig is sejtettük.
lifegett az egész rendszer,gondoltam utána húzok a sztendernél a bilincsnek,na az nem sikerült,eltört ,dob és stb le,hogy a bilincset meg lehessen szögelni,vissza minden,bilincset is,áll mint Katiban a gyerek
indítom,melegítem,hallom olyan fura hangja van,nézelődés ,hát a bilincs amire rámegy,ott az a nyak, és a téglalap alakú kis "dob"találkozásánál hegesztés mellett el van repedve,kifúj
igy most küzdhetek,mint lúd a jégen
Curtis Yamaha XT500
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/53315/yamaha-xt-550
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/53315/yamaha-xt-550
d
e ez sokkal pörgősebb,nem az a "Hoffer" szerű mint az 500-as...és a kinézete sem olyan jó..
mennyiért lehet kapni azért a szövegért :
Èn mindben ezt használom, még a fellövésre váró szatellitek rakétáiban is szoktam egy picit mindig belecsempészni, azóta minden fellövésnél tágul a világegyetem!
http://www.google.hu/imgres?im...
nem 550-es,500-as kellene ,valami extra jó állapotú,ja és vsak gyári állapotban.Köszi.
Az meg hogy?
Kompresszorral átfújtam rajta spurit, azóta is üzemel. Ez kb. egy éve volt.
A bandita karbijában lehetett valami lebegő kosz, mert ha elforgattam 8000-ig. utána 3 hengeres volt és dadogott, majd pár kilométer után meggyógyult. Nem volt időm elvinni szerelőhöz, egy tankhoz löttyintettem kb. 2 dl. spurit, az is meggyógyult.
Az ősszel mindkét motor teli tankkal és egy kis spurival állt le.
A tavaszi indítás mindkettőnél gondmentes volt. Szerintem jó cucc.
Nem olyan csúnya, 1-2 hónapot kibír még.
Egyébként elég lusta szegényke viszont ezzel az üzemanyaggal elemébe érzi magát. Ha nem tudok olcsóbb szojákához jutni akkor mindig ott tankolom a Fiestát és megy mint az állat.
tűzkarikáról kicsi infó,bírta a "gyötrelmeket"
igaz én nem tisztítás céljából esek neki,hegeszteni kell,lyukas
Megszületett a Banditra is!