Nekem most 55 lesz a gépbe.
24.000-nél megnézettem - semmi
46.000nél ismét megnézettem - semmi (JÓ HELYEN! Erik64 tanúsíthatja)
most voltam a nyár végén.....ismét.
No most az összes kipuff oldali lapkát cserélni kellett (8db) és egy szívó oldalit.....
Nem voltak nagyon rosszak, hangja sem volt - de ha már ott vagyok, akkor legyen megcsinálva.
Szóval 12.000-ként szétszedni a gépet - Én ezek után se fogom:-)
Sziasztok! Pár hete én is egy 1200es Bandit büszke tulajdonosa lettem. A motor 1998as kiadású. Szép lassan csinálgatom hogy szezonkezdetre ne legyen vele semmi gond...de sajnos ez még messze van. A kérdésem a szelephézag beálltásra vonatkozna. Hogy mikor indokolt, hány kilométerenként kell megismételni stb... A szerelő azt mondta hogy még nincsen hangja, nem zörög stb...de azért én itt megkérdezném..Előre is köszönöm a válaszotokat!
Lehet, hogy a melóhelyemen hentereg egy valahol, de nem emlékszem biztosan. Jövő héten kezdek, akkor megnézem. Egy 63.100 cm3-es V16-os motorban volt, sacc 15cm átmérőjű dugattyú, kb. 3 kiló "ánomílium". A tezsvírek megölnék egymást érte
Szlovákiába, már a motorosparadicsom részébe én is csak úgy jutottam el hogy rászerveztem más programomra, így csak plusz 1 tank üzemanyagomba került végigjárni az ottani kurrens utak jó részét. Nem rossz, de annyira nem is jó, hogy ezért máskor keresztülmenjek kétszer is az alföldünkön.
Majd egyszer egy Lengyelországba irányuló túra keretében újra megnézem, egyébként nem.. ha csak nem költözök északra..
Jogos,én is ezért nem jártam még szlovákiában,pl az 577-en,mert aránytalanul messze van,és az alpok valószínűleg élménydúsabb........na majd talán a tavaszi bandittalin csapatunk arrafelé....
Jó hely, mert nem kell gondolkozni merre induljak.
Pilis 200 km,Mátra 200km, Mecsek 200 km, Fruska Gora 200 km, Bihar-hg 200km, Szörényi érchegység 200 km (durván).. aztán majdnem mindig Erdély felé, vagy inkább délre a Bánságba visz az utam. Nekem ezek vannak olyan közel mint Szotyinak a Horvát-Szlovén-Osztrák hegyek..
Nekem most 55 lesz a gépbe.
24.000-nél megnézettem - semmi
46.000nél ismét megnézettem - semmi (JÓ HELYEN! Erik64 tanúsíthatja)
most voltam a nyár végén.....ismét.
No most az összes kipuff oldali lapkát cserélni kellett (8db) és egy szívó oldalit.....
Nem voltak nagyon rosszak, hangja sem volt - de ha már ott vagyok, akkor legyen megcsinálva.
Szóval 12.000-ként szétszedni a gépet - Én ezek után se fogom:-)
Üdv itt is!
Majd egyszer egy Lengyelországba irányuló túra keretében újra megnézem, egyébként nem.. ha csak nem költözök északra..
Pilis 200 km,Mátra 200km, Mecsek 200 km, Fruska Gora 200 km, Bihar-hg 200km, Szörényi érchegység 200 km (durván).. aztán majdnem mindig Erdély felé, vagy inkább délre a Bánságba visz az utam. Nekem ezek vannak olyan közel mint Szotyinak a Horvát-Szlovén-Osztrák hegyek..