Konkrétan láttam ahogy a lavamünd lábánál startolt a motorosrendőr egy hangos dukira.
Csak szűkítővel érdemes vagy félre kell rakni eurot az esetleges büntire.
A külföldi témához szerintem szerencse kell ilyen téren, mert a hegyekben a sok ktm meg társai sem egy totál csendes dobbal motoroznak körbe. Tehát én azt mondom, hogy az ember ha szereti a hangzatos dobot akkor használja, de tudja, hogy hol a határ és nem gond ha a szervek előtt nem nagyon tűnik ki vele. Ausztriáról beszélek konkrétan!
Én is tudok egy eladó (azt hiszem Bódis) kipuff dobot, kb 20 percet volt motoron. 1250 Bandira biztos, hogy jó de szerintem a 650-re is. Meg a felfogatása az 1200-ra is jó ránézésre. 30 valamennyi volt újonnan, 2 éve porfogó a dobozába (nem az enyém, ismerősé)
40e az ára!
Nem E-s, vagy is én nem találtam benne ilyen jelőlést, nincs szűkítő, mert az a gyerekekenek valló, de nyugi, így sem űvőlt, szép a hangja! :)
Nekem már sikerült olyan gumit rendelni, amire várni kellett volna 3 hetet. Mivel 3 napon belül kellett a gumi, lett más, de azt meg elkeverte a DPD... Utolsó pillanatban jött csak meg
Csak szűkítővel érdemes vagy félre kell rakni eurot az esetleges büntire.