Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szotyi! Neked jó gumi kell ha így akarsz továbbra is menni
2ct-s?
50 korul megall par 2012es pilot power. Annal is olcsobb?
jó az ára,zsír új...
Nekem is 190/50 van fent,az sima ügy......./55-el hosszabb lesz az áttétel,kérdés elöl nem e eléri a lengővillát?
Minek? Hacsaknem nagyon nagyon olcso palyagumi, a toblerone profil akkor hoz annyit.
190/50 most néztem meg.
Rosszul emlékeznék, nem 190/55 Bt21 amit koptatunk
Tapasztalat nincs, de elvileg elfér.
A 190/50 elfér, a 190/55 elvileg abban különbözik, hogy magasabb.
Urak,használt már valaki hátul 190/55-ös gumit a nagybandin,elfér,tapasztalatok?
Szokás itt az újonnan érkezett cuccokat felrakni.
Múlt héten, vagy két hete 50 % akció volt a Hein Gericke boltokban láncszettekre. A zselékockára csak egy lánckerék szettet vettem, de SR 500, meg van egy 125 virago kellette tarsolyba egy komplett szett. Polcon elfér , enni nem kér. Meg kedves baráton zselékockájára is hoztam egy komplett szettet.
De olyan béna boltban a alkatrészprogramjuk, hogy GSX 1400-hez 116-os végtelenített helyett egy 122-tagos véges láncot akart rám sózni a csávó, ami az mellett hogy drágább is volt, még kellett volna egy nittelöszem, meg szerszám emlékeim szerint. Plusz a gyár 18 -as lánckerék helyett 16-at hozott rendszer... Ugyanakkor az webshop-os oldalom jók voltak még a hozzárendelt alkatrészek, így gyorsan javítottuk.
Nem tudom hogy ennek hatására belekorigáltak a webshopos alkatrész rendszerbe, most már nincs 116-os (, de semilyen) lánc, meg csak egykerekezöknek való 16-os lánckerék van, de néztem a 1250-es banditnál is csak 16-ost hozza...
Szerintem azért erre illeni adni, mert én 2 hete spec 2szer fordultam vissza az ajtóból korrigálni a tételeket, de ha nem konyítottam volna hozzá akkor szart hozok most el. Még jó hogy ekkora király vagyok.
nullBandit 1200
zselékocka
Próbáld rá...külsőleg nagyon hasonlít a kult kéményére.
Kerékre plexi?
szia!

közben kaptam képet. Egy 98'-as 400-as RF-en volt. Szerinted fog passzolni a banditra? 5ezer pénzt kér érte, bár nem a legszebb állapot, de annyira nem lényeg, csak külföldre és tartalákba kell. Vélemény?

köszi még egyszer
Nagy plexis nincs?
Hatkerekű nincs?
Igaz, hogy az MP3-nak csak 3 kereke volt, de ezt minden további nélkül meg tudtam vele csinálni!
Aki ezzel megtanul keresztbe csúszva "motorozni", az utána valószínűleg két kerékre is lazán át tudja ültetni a tapasztalatait, kisebb zakó faktorral mintha egyből két keréken próbálkozna
De fasza! Kipróbálnám.
Nem lehetetlen..

Ez azért nem tűnik rossznak

http://youtu.be/j127RX9S7vw
Kis vagy nagy Bandira?
Bocs az offért, de ha valakit érdekel, van 4 db 16-os szép állapotú alufelnim eladó nyári gumikkal.
Hátha érdekel valakit
Én 7100-al kezdtem anno etetni a legelejétől a Nagy banditát.
Aztán legutóbb gondoltam egyet, és kipróbáltam az 5100-at.
Talán megdöbbentő, de az 5100-el sokkal kellemesebb a váltó.
Én nem tennék 7100-et a nagyba. Úgysem forog annyit (normál használat mellett hogy ilyen olaj kelljen) . Nálam is az volt a fő érv az 5100 kipróbálása mellett hogy 4000 Fölé igen ritkán tekerem . (Igaz 1250 vizes és nem 1200 légolaj)
Nem kell ahhoz felhívjak senkit. Elhiszem így is nektek hogy nem szabad. Nem hiába kérdeztem attóll aki benne van vagy jobban tudja nálam. Köszönök szépen mindent.
Igazából senkinek sem szoktam 500 alatt motort ajánlani.

A motorok konténerben állnak a sós tengerparton mire ide kerülnek. Nem könnyű eltávolítani a motorból.

Tegyél egy próbát, hogy mennyire anyagias ez a motor. Hívjál fel boltokat és bontókat is mit lehet hozzájuk kapni és mennyiért.

A bontós amúgy megmondja mik szoktak ahhoz a motorhoz annyira keresni. De vannak olyanok akik ki motorokat nem is szoktak behozni.

Tehetsz egy állhirdetést is fel eladó motorként akkor megtudhatod mennyi érdeklődő van erre a típusra, hogy 2 év múlva el tudd adni.