Minek? Lecserelem az olajat es megyek vele 10000-et gyakorlatilag barminemu rakoltes nelkul, felesleges a bandit leattetelezni. A Vara mellett tenyleg robogo, a multkor mentem vele. Halalfelelmem volt rajta, hamar megszoktam a kenyelmet es a nagy hotolo muszerfalat. A nakeden meg rogton az aszfaltot latom.
A Varan gondolkodom, hogy rakok elore egy foggal kisebbet, hogy tudjak elobb 6-at kapcsolni, bar ez csak megszokas kerdese. Tavaszra megszulom milyen olajozo lesz rajta (ne, ne kezdjetek el! ) es akkor lehet cserelek probakeppen egy lanckereket.
EGY centis piros betűkkel ki volt írva, hogy tesztüzem, meg hogy MAGYARORSZÁGRA NE RENDELJ, MERT NEM SZÁLLÍTOK, üzlet megszűnt, ne rendelj! Szerinted elolvasták..? Jelenleg is átalakítás alatt van, a készlet egy részét kibasztam a szemétbe, a ruhák/kesztyűk a garázsban rohadnak a földön, mert Magyarországra már rég nem éri meg foglalkozni vele, az igazi bevétel az osztrák és a német piacról jön. A közel 120 db gyári Suzuki szervizkönyvet eladtam bagóért (55e Ft) egybe, a webáruház többi részét meg csak azért csinálgatom, hogy ne unatkozzak nap közben.. A boltot bezártam, átalakítottam olyanra, ami pénzt termel...:-)
Sziasztok!
Papucs ügyben én is BT023 at használom. Igaz nem párban vettem hanem két részletben. Mivel Pest környékén lakom így a motorgumishop.hu-n vettem. Nézzétek meg ezt is.
bsztok meg, ne azt rinyáljátok milyen jó, tudom, azé kell megint...ha van vkinek infója árról, akkor nem recsegek én az r17-be...csak kíváncsiságból...
A Varan gondolkodom, hogy rakok elore egy foggal kisebbet, hogy tudjak elobb 6-at kapcsolni, bar ez csak megszokas kerdese. Tavaszra megszulom milyen olajozo lesz rajta (ne, ne kezdjetek el! ) es akkor lehet cserelek probakeppen egy lanckereket.
Igaz kell egy angolkerék is de sebaj.
Lagalább nem tucatárú lesz.
Ha van valami korrekt cuccod a ruhákból az minket érdekel. Megfelelő ár esetén akár egyben az egész is.
Milyen cuccok ezek?
Ha tavasszal nem viszik el, akkor eladom az enyemrol:
amúgy mit árulsz, ami most jól megy?
Papucs ügyben én is BT023 at használom. Igaz nem párban vettem hanem két részletben. Mivel Pest környékén lakom így a motorgumishop.hu-n vettem. Nézzétek meg ezt is.