Hali Banditák. Eladnám a sport dobomat. 1,2 Bandit gyári dobból lett kialakítva,maradt a gyári külalak és maradtak a gyári felfogatási pontok is. A dob vége polírozott alumínium. A belseje 60mm perforált cső.Gyönyörű mély hangja van. Az ára 16000 Ft. Ha valakit érdekel írjon, vagy kérdezzen.Üdv . Szabi
Itthon van a moci, Szigetszentmiklós. De péntek szombat megyek mocizni, akkor úgyis át kell menni Pesten, szóval ott is találkozhatunk. Nekem is ki van törve az új mocin az a cucc, de sajna a Bandité nem jó rá, pedig a többi kezelőszerv dettó ugyanolyan. Csipesszel tekergetem
Szia!
A helyzet az, h nem bontanám szét, mert úgy sose fog elmenni, a biztosító meg ad érte még 100 ropit, és el is viszi. Azt a kis tekerős biszbaszt viszont ki tudom operálni, azt odadom. Benzinszintmérő pedig ezen nincs.
Mindjárt küldök egy nevet telefonszámmal a freemailos postafiókodba, ha sikerül.
Én ennél a srácnál jártam már. Nekem eddig bevált, de másokat sem hallottam rá panaszkodni.
Üdv.: Tibi
Az eején én is attól féltem hogy elrakta a vezérműláncot,de azt mondták hogy akkor nagyon csörögne!hangja meg nem volt semmi!lehet valamit tényleg rosszul rakott össze!Biztos!
Hát... amit én ki tudtam ebből a japán szövegből hámozni, tényleg nem rossz ajánlat!
De itthon ehhez nem igen lehet ennyiért hozzájutni gondolom?! Sajna
Azért köszi! Tibi
légyszi csörögj meg. 20/5144-231 (ez most le van merülve) 30/336-1711