Szólnék hátha nem vetted észre (velem is volt ilyen)
Küld el nekem is légyszives a BAGSTER infóidat - amit engedelmeddel fel is használnék............
Továbbá kellene az ipse neve, elérhetősége, árak...... mert azt is feltenném, így akinek kell az már hozzá is tudna fordulni........
Bárkinek, bármilyen okos dolga van küldje, mert bővietném az oldalt - és a Gs500 esetből okulva megéri a fáradozást, hiszen ha másnak segíthetek vele az nekem elég fizetség......No meg mindenkinek jó az ha egy helyen fent van minden.
Az Én csőveim kész vannak.....már a fényezőnél vannak szerintem.............
De mivel maradt anyag, majd ráveszem a szomszédot hogy dobjunk össze még egyet, aminek az alja kicsit meg van szabva, mert abban igaza van mindenkinek hogy ez biza kiér....és még ha nem is döntögettek - akkor is zavarna a tudat.......arról nem is beszélve hogy gáz lenne a bukócső miatt bukni:-))))
Szóval ez most megvan - ha borulás van legalább véd valami...... de azért dobok egy kisebbet, szebbet, szűkebbet....
A gond, hogy mig a olajos Banditán van hely, felfogatási pont....stb, addig a vízesen már ezek a helyek MEGSZÜNTEK!
Szóval igencsak agyalni kell hogy mit hova rögzits
Milyen levelezőt használsz? Mert nálam még semmi. Lehet túl erősre állítotam a spam szűrést, mert nem kapok semmit. Szerintem jobban járok ha smsben elküldöd a trémobil kilenc63-negyven13-as számra.
Szevasztok Banditák! A hozzászoláshoz csak annyit akinek nem elég 100 loerő menjel el egy nyiltnapra
a Panonringre és jókat meccselhet Cagiva Mitókkall meg tökös 15 éves srácokkal,de én már láttam 16 éves nöi segget is magam elött.Elöször nehezen viseltem de hát nem erról szol a történet!/Elnézést lány fenék/Black remélem most már megkaptad az elérhetöségemet!A hétvégén vigyázzatok!Az erö legyen veletek!
http://www.givi.co.uk/caschi_b...
Tudom csupaszon szebb,de így meg nem rángat a szél.
meg kicsit olyan indiános is...
mintha fejdísz lenne:-D
Nagyon messze van még a felrakástól...
Még hozzá se néztem a motorhoz...
De photoshoppal nem szar...
:-D
MAHA
Fölshopoltam a banditra az idomod.
Egyelőre mellétenni még nem volt lehetőség, mert nem voltam a hétvégén a motor közelében:-S
Valahogy így nézett ki a tieden?
Vagy volt rajt fenn egyáltalán?
Füleknek semmilyen nyomát nem találtam...
A puig pleximnél sokkal komolyabb szélvédelmet ígér.
Mondjuk, nekem az lenne a cél, hogy tartós 140-nél ne cibálja a fejem a szél...
Meg 120 és 160 között ne oda hozza össze az örvényeket.
Ha mentél vele, mondd már el, a tieden milyen volt...
Nem hív(ta)lak, mert tudom, elfoglalt vagy:-D
Küld el nekem is légyszives a BAGSTER infóidat - amit engedelmeddel fel is használnék............
Továbbá kellene az ipse neve, elérhetősége, árak...... mert azt is feltenném, így akinek kell az már hozzá is tudna fordulni........
gsf.bandit@freemail.hu
Jöhet kép, infó, adat, link....bármi
gsf.bandit@freemail.hu
Bárkinek, bármilyen okos dolga van küldje, mert bővietném az oldalt - és a Gs500 esetből okulva megéri a fáradozást, hiszen ha másnak segíthetek vele az nekem elég fizetség......No meg mindenkinek jó az ha egy helyen fent van minden.
Az Én csőveim kész vannak.....már a fényezőnél vannak szerintem.............
De mivel maradt anyag, majd ráveszem a szomszédot hogy dobjunk össze még egyet, aminek az alja kicsit meg van szabva, mert abban igaza van mindenkinek hogy ez biza kiér....és még ha nem is döntögettek - akkor is zavarna a tudat.......arról nem is beszélve hogy gáz lenne a bukócső miatt bukni:-))))
Szóval ez most megvan - ha borulás van legalább véd valami...... de azért dobok egy kisebbet, szebbet, szűkebbet....
A gond, hogy mig a olajos Banditán van hely, felfogatási pont....stb, addig a vízesen már ezek a helyek MEGSZÜNTEK!
Szóval igencsak agyalni kell hogy mit hova rögzits
No várom a cumókat.....
ne felejtesem el, megkeresem neked az én doksijaimat...
:-)
vagy 8 félét összekukáztam a netről, mielőtt az enyémnek nekiálltam
...
holnap megkeresem...
:-)
;-)
Én még nem teszteltem az enyém...
(Saját fejlesztés ///fejvesztés:-D)
:-(
Neked hogy sikerült?-)
És mekkora sebességnél?
Hosszú oldalt, vagy rövid oldalt dobtál?
Üdv: István
mail:kazam@citromail.hu
Itt lelevelezhetjük a címet.
a Panonringre és jókat meccselhet Cagiva Mitókkall meg tökös 15 éves srácokkal,de én már láttam 16 éves nöi segget is magam elött.Elöször nehezen viseltem de hát nem erról szol a történet!/Elnézést lány fenék/Black remélem most már megkaptad az elérhetöségemet!A hétvégén vigyázzatok!Az erö legyen veletek!