A plexihez gratula, szerintem igényes megoldás.
A pulcsi is jó, de a gsx-es fórumon hallottam egy még egyszerűbbet: Fogod az ülésfűtést úgy, ahogy van, kivágsz a közepén egy akkora lyukat, hogy a fejed belemenjen, és kész a fűthető mellény.
Kérdésem is van: Elég hosszú a pulcsi madzagja ahhoz, hogy elérjen a kormányig a szivargyújtóhoz?
Ne kövezzetek meg, de szinte biztos, h nem Banditot veszek, japán belpiacost nem akarok, pedig nagyon tetszett, az új 600/1200-es meg nekem drága. Ha minden jól megy, és megvan még a srácnak a március elején meghirdetett mocija, akkor egy '98-as zx6r kerül a lovardába. Ha esetleg már eladta, akkor Srad, CBR 600 f2-f3, zx6r, ill régebbi 750es GSXR az amivel szemezek. Bízom benne, h 1-2 héten belül lesz vmi.
Sziasztok Banditák!
Talán páran emlékeztek rá, h novemberben írtam, h rommá tört egy PIROS SUZUKIS SZŐKE NŐ (óvakodjatok tőlük). Nos lezárult az ügy végre-valahára. A nőt feljelentette a rendőrség közúti veszélyeztetés stb címén, ami ellen kifogást emelt, de rácseszett, maradt volna csöndben, még a forgalmija sem volt nála az esetnél. A jogerős bírósági határozat értelmében 60e Ft-ra büntették+ elvették a jogsíját 4 hónapra. A Posta biztosítónál volt, fostam is rendesen, h mi fog ebből kisülni számomra, munkatársam is ijesztgetett midenfélével, h jó ha 30 %-t kapok. A mocit gazdasági Tk-ra vették. 500-ért vettem anno+volt rajtam 100e Ft-nyi ruha, abból a kabát tropára ment a többi még használható. Summa-summárum 385 eFt-t fizettek+30 napon belül, ha nem megy el a gép, akkor a roncsérték még+95 e Ft, mindezt a Posta Biztosítótól, mindenféle fenyegetőzés stb nélkül. Nem mondom jobban jártam volna, ha nem történik semi és mondjuk 450-éert eladom, de a történtek fényében azt hiszem nem panaszkodhatom. Ennyi kb. Nézem az új gépet, tavasszal már hasítani szeretnék.
Na mivel igértem.......
Szóval PLEXIKE................... eddig 130-140-nél már hasalás következett, most 167-ig húztam ki tesztből.....és nem kellett! Mentem volna még csak oldalszél cibált......
Csak addig volt rajt a Yamaha felirat míg hazahoztuk, a kereskedésben ahol vettük ráadásul oldalra festésre a karták ragasztani. az lett volna az igazán durva.
Ádi krossz után miért pont bandita?! Kicsit éles stilusváltás! :)
Én eddig olajbol IGOL-t, MOTUL-t használtam, mindegyik bevállt! 10,40 volt mind, de most tavaszal bepróbálok, egy 10,50et, mert egy szerelő cimborám ajánlotta hogy idősebb motornak hasznos! Majd meglássuk!
Olajszürő nekem eddig mindig "Champion X307" volt 1200-1800 huf körül van, de vehecc suzuki márkakereskedésben is 3*ennyiért! :)Olaj töltésnél arra figyelj, hogy kb 2,8 litert rakj bele, a maradék 0,2t meg hagyd meg, jo lesz ha után kell tölteni! (nálam nyári honapokba mindig volt rá szükség!)
Ha márkafüggő vagy, akkor bármilyen márkás félszintetikus 10W40, amire ré van írva, hogy API SG és JASO MA. ezeknek kb 2-3000 literje.
Ha nem vagy, akkor Procycle 10W40 teilsynt, vagy Honda GN4, ezek 4-5000/4L
Keressetek meg mailben! mert kész vannak a pólók, de nem találom azt a mailt amiben megirtátok a címet! (Vagy még nem is jött ilyen levél?)
Amint megjön már postázom is a 4db pólót!
jóóó volt a kiállítás, maga talmácsi dedikálta a bukóm
minnnya tolok róla egy képet is
addig is a bandika meg én , talma és kata