Ha már offoltáltok a topikot másik hobbim a zene. Mai napig vinyl lemezen hallgatok zenét és kizárólag veszteségmentesen nagy felbontásban. A technikai lehetőségeim is megvannak hozzá, hogy digitális másolatát elkészítsem a merevlemezre.
Egy kis ízelítő miként is kelne szólni egy CD-nek....Sajnos meg sem közelíti a vinyli minőségét!Tesék hallgatózni!
Meg néztem... A cikkszám sem egyezik meg a tiéddel.
2011 GSX1250FAL1 COWLING BODY 94611-17H00 WINDSCREEN
2009 GSF1250SA COWLING (MODEL K9) 94610-38G00-YD8 WINDSCREEN
Mivel próbáltam egy nyílt napon ránézésre is kicsit másképp nézet ki.
Viszont az érdekes, hogy 1250-esé megegyezik a 650-enével.
Füles Vérnyúl Plexit most akciózták le a Louis-ba. Projekt lefújva!
209-röl 149 €
Soha jobbkor tegnap néztem és 209 volt. Tudták, hogy rendelni akarok egyet.
Érdekes, hogy Gagát mennyire divat lett ócsárolni, pedig a maga stílusában a legjobb. 24 éves korára a legnagyobb popsztárrá vált, zenét szerez, szöveget ír, koreografál. Nem kéne ítélkezni az image alapján, mert az nem ő, hanem egy jelmez, ami a tömegeknek szól.
Ha maga a stílus nem tetszik, az nem az ő hibája. Én pl. a jó zenét szeretem és hallgatom. Ebbe simán belefér a klasszikus zene, az opera, a heavy metal, a jazz, vagy bármilyen stílus ami jó.
Üdv!Látom megy a zenei stílus ki mit hallgat...
Én csak ROCK zenét hallgatok más nem is jöhet szóba
A mai zenék mind csinált --zene--förtelem
BLÖRÓ egy jó zenekart hozott ősze
Csak motoros találkozón játszanak
Az első lemezükön a KISPIRICSben még a falumról is énekelnek
Akkor most a mennyiség, vagy a minőség a lényeg? :) Lédi gaga is ott van minden diszkóban és még is egy rakás sz.r!
Én inkább várok egy előadónál 1-2 évet az új lemezre, de azt tudom, hogy utána legalább 5 évig nálam fogyasztható is!
Ezzel nem értek egyet amit a hozzászólásod elején leírtál. Mondok 1 példát volt egy oktatóm agyoniskolázott ember, és egy zenekarban hegedül, komolyzene vagy mi a fenébe nyomják, (nem értek hozzá) és a lényeg hogy mentem hozzá vezetni és ordított a kocsijában a Blues Company, ő is imádta és nem az a tróger volt mint pl. én is vagy a többi. A másik meg, nem kell nekik hogy saját számokat írjanak, mert elég sikeresek így is, és nyári szezonba heti 4 fellépésük mindig van, több helyre elmennek mint az agyon futtatott popszarok. De ez nem csak rájuk igaz ott van a Tequila Band, az AB/CD, a Zorall és még sok más zenekar is.
Ha úgy alakul Atti pólóban is motorozik. Mi kizárólag védőruhában begombolkozva. Ebben az esetben a szélállóság nem túl jó. Vannak gore texes cuccaim túrázáshoz. A Windstopper-es változat az igazi a szél ellen.
Egy kis ízelítő miként is kelne szólni egy CD-nek....Sajnos meg sem közelíti a vinyli minőségét!Tesék hallgatózni!
Nagyot nőtt a szememben.
2011 GSX1250FAL1 COWLING BODY 94611-17H00 WINDSCREEN
2009 GSF1250SA COWLING (MODEL K9) 94610-38G00-YD8 WINDSCREEN
Mivel próbáltam egy nyílt napon ránézésre is kicsit másképp nézet ki.
Viszont az érdekes, hogy 1250-esé megegyezik a 650-enével.
Sok sikert
Van sapka, nincs sapka kategória...
209-röl 149 €
Soha jobbkor tegnap néztem és 209 volt. Tudták, hogy rendelni akarok egyet.
Ha maga a stílus nem tetszik, az nem az ő hibája. Én pl. a jó zenét szeretem és hallgatom. Ebbe simán belefér a klasszikus zene, az opera, a heavy metal, a jazz, vagy bármilyen stílus ami jó.
Én csak ROCK zenét hallgatok más nem is jöhet szóba
A mai zenék mind csinált --zene--förtelem
BLÖRÓ egy jó zenekart hozott ősze
Csak motoros találkozón játszanak
Az első lemezükön a KISPIRICSben még a falumról is énekelnek
VOLÁN TAXI BUDA TAXI SÁPON A LEG JOBB B....NI
Én inkább várok egy előadónál 1-2 évet az új lemezre, de azt tudom, hogy utána legalább 5 évig nálam fogyasztható is!
http://www.erdelyiturak.ro/gor....
Ha úgy alakul Atti pólóban is motorozik. Mi kizárólag védőruhában begombolkozva. Ebben az esetben a szélállóság nem túl jó. Vannak gore texes cuccaim túrázáshoz. A Windstopper-es változat az igazi a szél ellen.