Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy egy 14"-os kerekű Romet?
És akkor mit javasolsz?
Malaguti F12?
Vagy van még ezek a kettőn kívül más 50 ccm-es is ami megy a 65 kilóm alatt óra szerint 80 km/h-t?
Inkább mostanában míg kapsz érte pénzt.
Hú bakker, akkor igyexek 5 év múlva eladni!
Hál istennek nem az enyém.Én eladtam.
Szar volt törpejárásban végigugrálva a garázst 6x szétdobni a gépet úgy hogy folyamatosan nem ismételve magam káromkodtam a teljes szétszedés közben.
Igen komolyan beleástam magam a ditekkológiába.

Néhol a vastyúk is talál szeget alapon egy dugóval elmegy 50-60e-ret a gyösz néhol meg 3-4e nél már 12x van atomra szétdobva és még mindíg beteg szamárként makacsolja meg magát.
De megmakkanni mindíg a kompresszor kezdi magát.
Olyan 10-12e nél általában.
Ez visz magával kb mindent.
Ki nem sz@rja le?
Régen rossz.
4000 a csereintervalluma.
Már írtam, hogy nekem is DiTech-em van.
Jelenleg 5 éves, 5.700 km van benne, hajtom rendesen, de eddig még csak gyertyát sem kellett benne cserélnem.
Soha nincs egyik ujjam sem sem a qplungon, sem az első féken...
azaz több mint 200at eladtál
Van a ditekk topikban egy emberke aki 30-40 rugóból kipucolja az egész inyektort és dob rá egy karburátort.
Már gondoltam rá, lenne egy makulátlan Peugeot Jet csere, egy kilót kellene közé rakni.
Az a baj, hogy az is injektoros és állítólag ugyan az a rendszer mint a Scarabeo.
Sajna a lányom ragaszkodik hozzá, pedig évente nem megy vele 50 kilométernél többet.
A maradék 300 kilométert/év én teszem bele.
Talán ha más színű lenne, jobban ki lenne használva.
Scarabeo és a lányomé.
A múltkor tettem fel róla képeket.
Fantasztikus színe van.
Kettone tobb ngk gyertyat eladtam, egyetlen alkalommal volt gond vele.
azaz kevesebb, mint fel szazalek.
Zöldi: megjött a pakk, már-csak cserélni kell a betéteket...

eladtam a kabátom meg a kesztyűm :-)

már csak a bukót kellene.... még a végén összetarhálom a büntetést
Zolinak igaza van a kompresszornál lesz a baj ha nem tud megfelelő bár-on dolgozni az hiba. Egyébként a tied aprilia street vagy aprilia factory? Tudtommal a motor Suzuki morini benne.
Ez ditekk...............más dimenzió.
Nekem rémlik valami, hogy az NGK gyertyák körül volt egy hamisítási hullám sacc egy éve. Legalábbis akkor pattant ki. Rendkívül "occó, kinaji szar" volt.
El kéne adni.............most.
RG6YCA került bele, most műkszik rendesen.
Kíváncsi leszek meddig.
Most néztem a Lajos katalógusba 209 ejro. Ha beveszel a bulidba akkor kőne 1 db extra magas.
Attól nem biztos....de viszont atomtámadás ellen is véd Fogarasi Árpád erről többet tudna mondani.

"Kirakat motorra, kirakat üveg!?"

Nehéz a felfogásom és ezt a kijelentést sajnos ma már nem értem.
"ez legalább megvéd mindentől!"
Még a vérestorkú kisbanditok támadásától is?

Szerintem hülyeség ellen ez sem véd!

Kirakat motorra, kirakat üveg!?