Szia!
Felraktam, hátha valaki.... Bár drágán van fenn, hogy ne akarja senki megevenni
Igazából nem akarom eladni, csak jól jönne a lóvé, de szerintem megmarad, csak még nem vettem le.
Ha arra járok megígérem bemegyek, de ha lesz rendszámod akkor én is várlak!
Szép a gép nagyon amit hoztál!
Amikor ezeket a hozzászólásokat olvasgatom, mindig az jut eszembe, hogy piszok szerencsés vagyok, a motoromon semmiféle átalakítás nincs, az ülés van teljesen leengedve. Egyetlen szörnyűséges problémám van vele, hogy 150-200 km és piszokul fáj a seggem. Évi is erre panaszkodik. Az ülést szeretném átalakítani EXTRA puhára (tojok az "út visszajelzéseire" -úgyse motorozok a határon) és az utasét pedig úgy megdönteni hátrafelé, hogy fékezéskor ne csússzon előre. Aki ezt a kemény szart legyártotta, élete végéig ezen ültetném büntetésből....
2 hét mulva készulok alpokba, kb. 1500-2000 km 4 nap alatt, ha ott kibirom anélkul hogy lebénuljon a csuklóm, akkor igy marad Ha sirni fogok akkor majd valami lesz...ugy még sose volt hogy ne lett volna valahogy...
Ez a kormány mizéria nálam is folytonos Egyszer raktam enduró kormányt motorra, azóta nem szabadulok.
Méricskéltem annyit, mint az állat, hogy milyen geometriájú legyen, a szélességet tudtam, hogy 3-3 centi is rengeteget számít. Aztán én is pofára ejtettem magam kicsit. Az új kormány ugyanis 1 centivel magasabb, mint a gyári. De mivel 5-5 centivel szélesebb, és egyenesebb is, itt is megvan az előrehajlás, mert ha ugyanazt a kormányt szélesebben fogod, jobban hajolsz, csak ezzel nem számoltam. Hozzáteszem, egyáltalán nem kényelmetlen, Anya sem vette észre. Azért majd még matekozok rajta, kicsit megemelve már jó lenne, de én faszán eladtam a kiemelőm
Tarzan59, lemérem én is a kormányt, cm-re nem tudom. Kiváncsi vagyok most már én is rá. Hát elég egyenes tényleg a tieden is...majd lefotozom én is. Mint mondtam irányitással nagyon elégedett vagyok, már a csuklofájásom is ritkább bár hosszu utakon most nem voltam. Meg kell szoknom az uléspoziciot és szerintem idovel rendben lesz. Koszi a képet. Tegnap gurulás után megálltunk egy kávéra, és hazafelé (2 km) szépen már 3 hengerrel mentem... csak nem tankoltam valami dzsuvás benzint...
Szia!Hát mit látok a használtautón?
De hoztam én is feketébe,és talán van is pénzem lepapírozni!
Igaz 1 évvel öregebb a tiédnél.580 ba fent a neten,láthatod!
Azért ha erre jársz egy sörre benézhetsz!
Én is majd élek a multkori felajánlásoddal,megyek mézért ha rendszámos lesz!
lezlee, itt a kép a kormányomról . Nem hiszem, hogy a tiéd egyenesebb lenne, mert akkor már tényleg teljesen egyenes lenne .
Gyári kormányvég súlyokkal 88 cm a szélessége .
A hajlítását hidegen nem ajánlom, melegítve meg leég az elox réteg .
Meg szerintem az anyagnak se tenne jót .
Akkor végképp tanácstalan vok.
Kéne egy robesz, amin nem úgy nézek ki, mint majom a köszörűkövön, képes károsodás nélkül, tartósan haladni hatvannal, keveset fogyaszt, és nem akkora mint egy szekrény.
Az sem mellékes, ha emberi áron hozzá lehet jutni.
Felraktam, hátha valaki.... Bár drágán van fenn, hogy ne akarja senki megevenni
Igazából nem akarom eladni, csak jól jönne a lóvé, de szerintem megmarad, csak még nem vettem le.
Ha arra járok megígérem bemegyek, de ha lesz rendszámod akkor én is várlak!
Szép a gép nagyon amit hoztál!
Méricskéltem annyit, mint az állat, hogy milyen geometriájú legyen, a szélességet tudtam, hogy 3-3 centi is rengeteget számít. Aztán én is pofára ejtettem magam kicsit. Az új kormány ugyanis 1 centivel magasabb, mint a gyári. De mivel 5-5 centivel szélesebb, és egyenesebb is, itt is megvan az előrehajlás, mert ha ugyanazt a kormányt szélesebben fogod, jobban hajolsz, csak ezzel nem számoltam. Hozzáteszem, egyáltalán nem kényelmetlen, Anya sem vette észre. Azért majd még matekozok rajta, kicsit megemelve már jó lenne, de én faszán eladtam a kiemelőm
De hoztam én is feketébe,és talán van is pénzem lepapírozni!
Igaz 1 évvel öregebb a tiédnél.580 ba fent a neten,láthatod!
Azért ha erre jársz egy sörre benézhetsz!
Én is majd élek a multkori felajánlásoddal,megyek mézért ha rendszámos lesz!
Gyári kormányvég súlyokkal 88 cm a szélessége .
A hajlítását hidegen nem ajánlom, melegítve meg leég az elox réteg .
Meg szerintem az anyagnak se tenne jót .
Na majd nézegetem őket, hátha rászaladok valamilyen sürgősen-téli áron eladó, beszámolós darabra.
http://www.origo.hu/motor/tesz...
Ilyenek.
Kéne egy robesz, amin nem úgy nézek ki, mint majom a köszörűkövön, képes károsodás nélkül, tartósan haladni hatvannal, keveset fogyaszt, és nem akkora mint egy szekrény.
Az sem mellékes, ha emberi áron hozzá lehet jutni.