Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pl rá lehet ébredni arra, hogy mennyire leszarja az egyik motoros a másikat. Szó szerint, vagy a szó átvitt értelmében...
Pilismarót sok-sok évvel ez előtt: egy gyerek már 10 perce gyorsulgat a füvön a sörpadok között. Az egyik arc feláll és az éppen arra haladó barmot puszta kézzel veri le motorról...
Vagy pár éve asszonyomon nővérét szúrták meg játszásiból, aki újságíróként volt a Sehonnai alsóörsi találkozón. Az elkövető, egy bőrruhás, hősszúhajú szakállas volt...
Hja meg azt is meg lehet tudni hogy a pontagyú blöro tanult e új káromkodásokat, és ezt meg tudja e tanítani a pontagyú közönségének... Igaz ez már pár éve volt, azóta biztos sokat változott... Meg az esti "performance" közben : -az inkább nem vedd le bekiabálás ...
Önbizalmat ad
De ahhoz minek motorral?
Mit, mit. Inni, meg csajozni.
Nekem meg skrupulusaim.
Fogalmam sincs, de előítéleteim azok vannak
És mi a jóistent lehet Kazincbarcikán 4 napig csinálni.
csak az nem világos nekem, hogy az "országutak vándorai" hogy képesek 4 napot egy helyen lenni
Még sose jártam 4 napos motoros találkozón.
A Kazincbarcikai 4 napos motoros találkozón nem volt a fórumról senki?
Kazincbarcika
akkor van már Vérnyúl plexi,ez meg olyan mint a Boci füle
Anya jelentős szépérzékről és gyakorlatiasságról tett tanubizonyságot.
Kurva ronda ez tény -Viszont esőben, hidegben aranyat ér.
Én kialakítottam két fix 12V-os szivargyújtó csatlakozót a műszerfalon (4500 Ft), vettem két autós fűthető üléshuzatot (1500/db) amiből kiszedtem az elektronikát meg a fűtőszálat kompletten és rá lett varrva a vékony alsóruházatomra. Egy a felsőre egy a nadrágra. A bőr ruha alatt meleg van, a pólón kívül semmi nem kell, és borzasztó kis helyen elfér.
Már kétszer rosszul lettem, mikor ránéztem, de télen is motorozok, ezvan :D
Adnék rá 2,azaz kettő pontot!
Nagyon igazat beszéltél. Ez az ülés gyárilag úgy szar ahogy csak lehet.
Füles Bálna alant :D
Hétvégén próbáltam ki, tankolunk, Anya néz...
- Mi ez az randaság?
- "A" kézvédő, amit tavassza vettem.
- Ritka ocsmány.
- De jól véd :D
-Mitől, a hidegtől?
Erre felröhögtünk, mert épp 35 fok volt
Sziasztok! Esetleg ha valakit érdekel a Füles Vérnyúl Plexi Akkor jelezze felém mert a jövő hét vége felé adom le a rendelést.
ez a kézvédő téma kezd számomra is érdekes lenni
Kezvedo teszt megvolt, aztam 40 kilometert, a kesztyum porszaraz volt.
Kazam! Az a bf desert gatya full vizallo Neked, ha bent az esomembran?
a turracher tenyleg jo nagyon. tolom oromkodve, nagy a csend, anya mondja: te, nem lenne itt eleg a 90 kanyarban?
Most akartam rendelni ebben a szent pillanatban, mivel a Hein Gericke, éppen 20 %-al akciózik egy cuccot amit veszel. 8 euroért meglenne, ha online rendelem, de 4 euro lenne a posta... mert a boltban ilyet nem tartanak. Akkor inkább beslattyogok a mellette a Polo-ba és 11 ért a kezembe adják. Ha nem akkor nem érdemes nálunk utánarendelni semmit, mert volt hogy 5-6 héten keresztül szopattak, mire megjött mondjuk egy teloszimering.... Louis-ban meg hiába van egy 15% -os utalványom, ott csak komplett szettet árulnak...
Zöldi a legjobb!
Amúgy szerintem mind C45-ös acél... Ès ellentétben a lánccal , ami ugy nem nyúli, hanem kopik, itt azért vélnék felfedezni némi maradandó alakváltozást, bár lehet ez is baromság, mert edzett anyag, inkább kopik ez is meg törik...
Ha már Németeknél melózol...Esjot első lánckerék!
Kiváló minőségű lánckerék Németországból...KTM és Husaberg gyári beszállító.