Pl rá lehet ébredni arra, hogy mennyire leszarja az egyik motoros a másikat. Szó szerint, vagy a szó átvitt értelmében...
Pilismarót sok-sok évvel ez előtt: egy gyerek már 10 perce gyorsulgat a füvön a sörpadok között. Az egyik arc feláll és az éppen arra haladó barmot puszta kézzel veri le motorról...
Vagy pár éve asszonyomon nővérét szúrták meg játszásiból, aki újságíróként volt a Sehonnai alsóörsi találkozón. Az elkövető, egy bőrruhás, hősszúhajú szakállas volt...
Hja meg azt is meg lehet tudni hogy a pontagyú blöro tanult e új káromkodásokat, és ezt meg tudja e tanítani a pontagyú közönségének... Igaz ez már pár éve volt, azóta biztos sokat változott... Meg az esti "performance" közben : -az inkább nem vedd le bekiabálás ...
Én kialakítottam két fix 12V-os szivargyújtó csatlakozót a műszerfalon (4500 Ft), vettem két autós fűthető üléshuzatot (1500/db) amiből kiszedtem az elektronikát meg a fűtőszálat kompletten és rá lett varrva a vékony alsóruházatomra. Egy a felsőre egy a nadrágra. A bőr ruha alatt meleg van, a pólón kívül semmi nem kell, és borzasztó kis helyen elfér.
Füles Bálna alant :D
Hétvégén próbáltam ki, tankolunk, Anya néz...
- Mi ez az randaság?
- "A" kézvédő, amit tavassza vettem.
- Ritka ocsmány.
- De jól véd :D
-Mitől, a hidegtől?
Erre felröhögtünk, mert épp 35 fok volt
Most akartam rendelni ebben a szent pillanatban, mivel a Hein Gericke, éppen 20 %-al akciózik egy cuccot amit veszel. 8 euroért meglenne, ha online rendelem, de 4 euro lenne a posta... mert a boltban ilyet nem tartanak. Akkor inkább beslattyogok a mellette a Polo-ba és 11 ért a kezembe adják. Ha nem akkor nem érdemes nálunk utánarendelni semmit, mert volt hogy 5-6 héten keresztül szopattak, mire megjött mondjuk egy teloszimering.... Louis-ban meg hiába van egy 15% -os utalványom, ott csak komplett szettet árulnak...
Zöldi a legjobb!
Amúgy szerintem mind C45-ös acél... Ès ellentétben a lánccal , ami ugy nem nyúli, hanem kopik, itt azért vélnék felfedezni némi maradandó alakváltozást, bár lehet ez is baromság, mert edzett anyag, inkább kopik ez is meg törik...
Pilismarót sok-sok évvel ez előtt: egy gyerek már 10 perce gyorsulgat a füvön a sörpadok között. Az egyik arc feláll és az éppen arra haladó barmot puszta kézzel veri le motorról...
Vagy pár éve asszonyomon nővérét szúrták meg játszásiból, aki újságíróként volt a Sehonnai alsóörsi találkozón. Az elkövető, egy bőrruhás, hősszúhajú szakállas volt...
Hja meg azt is meg lehet tudni hogy a pontagyú blöro tanult e új káromkodásokat, és ezt meg tudja e tanítani a pontagyú közönségének... Igaz ez már pár éve volt, azóta biztos sokat változott... Meg az esti "performance" közben : -az inkább nem vedd le bekiabálás ...