Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huuuuuuuu ez 16-os érdekes.
Tudnátok segíteni? Ezt az idomot keresem a 650-hez.
Bátran ne kíméljetek!
Tiszta lenyúlás!
Nagyon drága 2300 Ft-ot fizettem érte Zöldinek! Köszönet érte!
Nekem is hasonló a problémám. Igaz nekem 30ezer km van csak a láncban, de már morog. A sajátomon ennél nagyobb kopást láttam. Remélem én is megúszom csak lánckerék cserével, és nem más valami kezdett kikönyökölni rajta.
Amúgy nekem már egyéni rekord , mert ez elsöt 24 ekm után cseréltem, a 2-ra már sokkkkkkkkaaaaaaaalllllll jobban fiiiiiigyeltem így az már 27 e km -t kanyarodott!
Mennyi most egy első lánckerék?
Jól tudod ! Ha 10-én délben veszed akkor a 10.-én 0óra 1 perctől érvényes tehát előbbről! A lejárata utólsó nap 23,59 értelem szerűen! Az utólagos matrica vétel is működik mivel nem ott azonnal indítják a bírságolást . Bont ez a kibszás ha este 11kor veszen jegyet azzal szinte egy napot buktál! De googlizd ki valahol leirják bővebben
Kezdett kattogni a láncom,(40e-van benne) és elölről jött a hang.Kicseréltem az első lánckereket, amely már egyszer megkerülte a földet, és most újra csend van! Remélem még 40e-t kibír a lánc!
Én csak műmájer motoros vok, és a szerelésnél is megmaradtam a verhovina szintjén, de én arra gyanakodnék, hogy esetleg valahol fals levegőt szív.
De mindenképpen kérdezz meg valakit, aki napi szinten foglalkozik motorokkal.
Kösz a tanácsot átvittem a problémámat az RF fórumra. De ha valaki itt is tud segíteni megköszönném.
RF fórumra menj............itt csak azt fogod hallani hogy nevegyé 400-ast.
Senkinek sincs az itt.
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem, 400-as banditnál olyat tapasztaltam hogy fordulatról visszaengedve a gázmarkolatot nem esik rögtön le a fordulat csak pár másodperc múlva , akkor viszont mikor eléri a 2500 hirtelen leáll.És az alapjáratot sem tudom rendesen beállítani.Mi lehet ennek az oka. Karbiszinkront csináltattam de azután sem lett sokkal jobb.Olyan érzésem van mintha nem menne minden henger alapjáraton, mikor viszont 3000-es fordulat felé megy akkor jól pörög és nincs vele semmi baj. Ennek mi lehet az oka?
A qrva céges kártyámról nem lehet.......helyből megcsinálna a főnök asszonyom....és öreg...
SMS korában?
Régen ez így volt hivatalosan. Így tudtad használni a pályát, ha olyan helyen voltál, ahol nem tudtál matricát venni.
Ma vettem rá gyárit,még akartalak hivni is de ,sürgős volt hétfő műszaki.
Mondj rá jó összeget és tiéd!70 7714555,tudod!
Louisos 269eu volt ujonnan,kb két éves lehet ránézésre.neked a felénél is kicsit kevesebbért adom,de te ajánlj!
Fizetsz még többet.
Csak tunnám honnan vetted hogy utólag köll?
Kidobott píz volt a matrica ára
Banditák.
Sajnos én még úgy emlékeztem, hogy elég aznap megvenni a pályamatricát, amikor mentél....mármint még aznap 24 óráig.
Hát ezt benéztem. Pénteken lerongyoltam a Balcsira mocival és ott vettem meg a 10 napost. Ott közölték velem, hogy az baj, mert akkor már késő.
Hazafelé egész úton a kamerákat néztem. Hátulról egy sem fotózott...pályaautót meg nem láttam.
Szerintetek?
Zselét tud bele rakni?
KB félóval kerültük el egymást.
Az lenne a kérdésem, ha már a tiéden van sportdob, nem eladó róla külön? Odaadnám az enyém, és rádobnék egy kis lóvét... Mit szólsz?
Hihetetlen!
Én fürödtem a gleccsertóban ha lehet ha nem! Fényképem is van róla.Tsanyi látta is:)
Pedig nem volt meleg. Kabátban voltunk fent
mikor mi odaértünk, akkor mentek el