Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz a tippet
13.-án?...akkor csak az segít ha 666 hónapos fekete macskát leköpsz és a hegynek háttal állva a bal vállad fölött hozzávágod a hegyhez és megnézed merre fut a macska....arra felé fog esni.....
Mi 13.-án megyunk..... Jó idö légyszi légyszi...
hudedurva....
igaz 1x szívtunk egy tejfölt jeges esővel, de többségében szépen megúsztuk a Glocknert...
Fogarasi képek?
Ezért nem vagyok híve a hetekkel, hónapokkal előre lefoglalt szállásoknak. Ha most kéne menni, biztos nem indulnék el.
Azta, akkor nekünk qva nagy mákunk volt. Most nézem a képeket, ez 08.02-án készült 14:29-kor:
Most már szeptember van, azért az csak nem július. Én arra jutottam, hogy inkább beinvesztálok egy jobb fajta aláöltözőbe (asszonynak is) úgy gondolom az már elég ha esetleg tényleg hideg van. Az biztos, hogy a thermot nem fogom vinni, mert csak szívtam vele annyira nem volt hely. Így is minden dobozt csak úgy tudtam becsukni hogy ráültem. Pedig csak 6 napot voltunk. De mégegyszer mondom ez júliusban volt.
Ez így igaz!
Az alpokban bármikor lehet eső.
Per pill éppen havazik a Glockneren.
téligumma is kell
Még csak annyit ehhez:
Napokban ha jól tudom kis hazánkban reggel 1,5 fok volt a legalacsonyabb. Az alpokban bármikor bármi lehet. Ne legyen rá szükség.
Ritkán járok hosszabb turákra, inkább csak 100-200km-es kiruccanásokra. Valoszinuleg nem vagyok megszokva hogy terhelem a csuklom, és az uj kormányomhoz még jobban elore kell dolnom. De mint mondtam kanyargos szakaszon sokkkkkal jobb , csak egyenesebb részeken kb. rosszul ulok és támasztom magam a kezemmel. De probálok odafigyelni a testartásomra, remélhetoleg majd javul a helyzet.
18 fok max este, vagy kora reggel volt, akkor amikor esett az eső. Este már nem mentünk reggel meg még nem mentünk. De egyébként a Grossglockneren nem volt melegebb és sima cordura alatt rövidujjúban voltam. Mondjuk 50-nél jobban nem mentünk ill. a DL-n a nagy állítható túraplexi full eltereli a levegőt a mellkasról, csak a karomat éri.
Hozzáteszem én 20 fokban is klímázok a kocsiban is. Bírom a hideget
Nem kötözködésből írtam. Tényleg érdekel.
Melegebb ruhát mindenképpen viszek, zasszony nélkul megyek, és 50 literes hengertáskám vagy mifeném van, abban elfér.
Hááá fakezü vagyok vagy mi a csöcs
A jelenlegi csizmám 48ekm-t bírt. 1x volt rajta esőcsizma. Sikerül már 1-2 nedvesebb motorozást megcsípnem. A lában egyszer sem ázott el.
18 fokban tempót és távot motorozni nyirkos ruhában? Ezt te se gondolod komolyan.
Ebben igazad van, valóban qvára nem lehet benne váltani. Na de úgy voltam vele, hogy a semminél jobb, 50 rugóért meg nem veszek vizálló csimmát ami szintén nem bírja 1-2 óránál tovább
Most már megkérdezem:
Mi a francot csináltok hogy fáj a csuklótok? A 2cm-es magasítót azért raktam fel mert chopperesebben akartam ülni meg nem látta eléggé a GPS-t a tanktáskától és még távolságot is tart.
Imi mindig mondta hogy szorítom a kormányt de én azt hittem nem. Most már tudom de igen. Bár akkor sem fájt a csukóm.
A fotelom majdnem olyan jó mint a GW-n
Júliusban vittük magunkkal a komplett cordura thermo béléseket. Majdnem egy fél doboznyi helyet foglaltak. Megfogadtam, hogy soha többet, teljesen felesleges volt. A leghidegebb 18 fok volt, azt meg simán lehet bírni.
Nem vagyunk egyformák. Ki mit szeret.
Jobb választás az üvegszállal erősített PowerTape. Össze lehet vele rakni a motort és nem várt gumi kopásnál is jól jön.
Meleg ruhát is vigyél. Nem vicc.
Pedig van olyan ami simán...............3 perc alatt.
Van fekete is.
És hát Duct tape lenne a neve magyarítva kacsaszalag.