Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...........meleg az vót.............harminc pluszban..............meg még ha engednék csobbanni is lehetett volna a gleccsertóban.
De hogy az a sziklafal amit felfelé megmászni kellene az görögben is infarktust hozna rám meg montenegróban is az hóttziher.
Kiköptem a tüdőm mire felmásztam a gleccservasútig.
Ezért járok inkább a "déli" hegyekbe motorozni! Ott finom meleg van,lehet fürödni a tengerbe,és jók az utak! Albánia a kedvencem,persze Montenegró és Görögország is! Nemsokára indulok is!
Ez az ülés nekem teljesen bevált! 15 pézé csinálta itt a falumban egy hölgy ismerősöm! Mellesleg az édesapja gyártja a világhírű hintókat,a csajszi meg azokra az üléseket!
Szóval bátran merem ajánlani,mert gyakorlatilag olyanra készíti el amilyen formára akarod! Csak elmondod az elképzelésedet,oszt ennyi!
Én sem értem . Nekem az előző motorom nagyon karcsú kis keskeny gép volt , ennélfogva extra szűk kormány távolsággal, most átülve a banditra nagyon szokatlan ez a nekem túl egyenes és széles kormány,pedig gyári, de majd idővel megszokom ezt is.
Féláron.
Vattaúj GSR750.es pasi mondja nekem hogy gute motor.
mondom a tiedis csak a féken spóroltak.
Egy sztori nekünk is volt a Nockalmon. Gurulok a sorompóhoz, egyszer csak párom felkiállt mögöttem, hogy "jéé ott egy pénz!". Leszállt odasétált és egy 10 eurós volt. Valaki előttünk szegény biztos kirántotta a zsebéből. Így mi is ingyen mentünk be
Mondjuk én elég síkvidéki nyugalmas útvonalat választottam mert egy nap se lett 200 Km.
Csokilandet én is tervezem.
Inkább csak taktikusan szerencsés.
Elszüttyögtük az időt a Glocneren.
Fel,le majd edelweis majd a másik kapun ki.
Aztán egy étteremben nézegettük hogy a maltara a felső részen az életbe nem jutunk el a hegyen keresztül.
Így usgyi vissza a glocnerre.
Megkérdeztük egy napig ki-be lehet menni ingyen.
Így fel ujra glocner felé csak ki a körforgalomban.
Vissza egészen spittalig ott elkavirnyált a GPS egy eredi bagolybaszóra mert az rövidebb.
De a végén csak eljutottunk hat után a Malta bejáratához.
Na ott egy szál ember nem sok egy se volt.
Mi meg hajrá.
Basszus, ez a Malta kimaradt nekünk, pedig ahogy mentünk le Zell Am See-ből a Nockalm-hoz beugorhattunk volna. Na mindegy, majd legközelebb
Bár jövőre Svájc az úticél, már eldöntöttem.
Mázlista
Hát amíg visszasétáltam (főleg így motoros cuccban) kétszer élesztettek újra
A fater ezzel volt fenn az edelweisen.
És a malta.
Felvonó jó dolog.
Felfelé hordágyon vittek?
Engem úgy kellett majdnem.
Én nem sajnáltam a pénzt lemenni a felvonóval Vagy gizdábban hangzik, ha azt mondom legyalogoltam oda
Odaértünk.
Van egy kis bungi az út közepén.
Ablakban senki.
Sorompó fenn.
Égett egy piros lámpa.
Pici nézelődés tanácstalanul oszt tűz.
A Maltára hogy mentél fel ingyen? Tőlünk mindig elkérték a belépő árát, volt akitől még bónuszt is
Én egyet most dobtam ki.............2 napig nyávogott egy álfal mögött.
Szét kellett dobni a fél bótot.
Legjobb a saját, de bármi megfelel amit találsz....
Nekem bejött a turacher strasse murau felé.
Meg a Maltatal.
Ingyen.
Forgalom nélkül.
Csak kecskék voltak rajta.
Jó erre a hazai macska vagy hegyi osztrák, olasz cirmos a nyerö? Nem akarom hogy ezen bukjon meg a projekt....
Csak csorog az ember nyála ilyen utak láttán
Azé' ha megcsinálod egy videót légyszi... .....volt már ilyenkor jó időnk arrafelé.....
Rendben, köszönöm... akkor feliratkozok.
Remélem ez lenn van a jégen.
Én nem voltam annyira kemíny.