Hát...........meleg az vót.............harminc pluszban..............meg még ha engednék csobbanni is lehetett volna a gleccsertóban.
De hogy az a sziklafal amit felfelé megmászni kellene az görögben is infarktust hozna rám meg montenegróban is az hóttziher.
Kiköptem a tüdőm mire felmásztam a gleccservasútig.
Ezért járok inkább a "déli" hegyekbe motorozni! Ott finom meleg van,lehet fürödni a tengerbe,és jók az utak! Albánia a kedvencem,persze Montenegró és Görögország is! Nemsokára indulok is!
Ez az ülés nekem teljesen bevált! 15 pézé csinálta itt a falumban egy hölgy ismerősöm! Mellesleg az édesapja gyártja a világhírű hintókat,a csajszi meg azokra az üléseket!
Szóval bátran merem ajánlani,mert gyakorlatilag olyanra készíti el amilyen formára akarod! Csak elmondod az elképzelésedet,oszt ennyi!
Én sem értem . Nekem az előző motorom nagyon karcsú kis keskeny gép volt , ennélfogva extra szűk kormány távolsággal, most átülve a banditra nagyon szokatlan ez a nekem túl egyenes és széles kormány,pedig gyári, de majd idővel megszokom ezt is.
Egy sztori nekünk is volt a Nockalmon. Gurulok a sorompóhoz, egyszer csak párom felkiállt mögöttem, hogy "jéé ott egy pénz!". Leszállt odasétált és egy 10 eurós volt. Valaki előttünk szegény biztos kirántotta a zsebéből. Így mi is ingyen mentünk be
Inkább csak taktikusan szerencsés.
Elszüttyögtük az időt a Glocneren.
Fel,le majd edelweis majd a másik kapun ki.
Aztán egy étteremben nézegettük hogy a maltara a felső részen az életbe nem jutunk el a hegyen keresztül.
Így usgyi vissza a glocnerre.
Megkérdeztük egy napig ki-be lehet menni ingyen.
Így fel ujra glocner felé csak ki a körforgalomban.
Vissza egészen spittalig ott elkavirnyált a GPS egy eredi bagolybaszóra mert az rövidebb.
De a végén csak eljutottunk hat után a Malta bejáratához.
Na ott egy szál ember nem sok egy se volt.
Mi meg hajrá.
Basszus, ez a Malta kimaradt nekünk, pedig ahogy mentünk le Zell Am See-ből a Nockalm-hoz beugorhattunk volna. Na mindegy, majd legközelebb
Bár jövőre Svájc az úticél, már eldöntöttem.
De hogy az a sziklafal amit felfelé megmászni kellene az görögben is infarktust hozna rám meg montenegróban is az hóttziher.
Kiköptem a tüdőm mire felmásztam a gleccservasútig.